İlk kazanızı motor sürmeye başladıktan nkdr sonra yaptınız?

Motora ilk defa sürücü olarak bindiğimde motoru devirdim ve bacagım altında baya bi sürüklendik. Ama bu olay bana dahada bi şevk verdi. :queen:

bu cumartesi arabanın teki beni teyet geçiyim derken direksiyonamı koruma demirinimi çarptı bilmiyorum Kolum omuzumdan çıkmış ambulansla hastaneye gittik hala omuzum sarılı 1 ay da böyle olucak ailem artık motor kullanmama izin vermez....

çok fazla düştüm ve kaza yaptım ilk hangisi hatırlamıyorum bile..
alabilirsem hayabusayı ölümümde ondan olur heralde...

Valla ben aldım 2 - 2,5 ay sonra yaptım sanırım.Hatta o gece sahura kalkacaktık ramazanın ılk gunu motorsuz kalmıstım :) Allah bıdaha gostermesın dedım bı kere daha yaptım sonra :) ama bundan sonra gostermesın ALLAH ins.

15 sene sonra kaza yaptım ama hem haklıyım hemde hatalıyım,hatam alkollu kullandım,haklı olduğum taraf kırmızıda geçti hakkımı kimseye yedirmem geçerim abi:pr:

5.5 sene önce henüz 6 aylık mt binmişliğmle motorun gaz telinin tutlmasından dolayı kaza yaptım. o kazadan 5 yıl sonra ybr yle kaza yaptım... dahada yapmadım. ama ybryle 3 kez yerle bir oldum... Allah korudu eziklerle atlattık sağ dizimden hala çekiyorum...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Yaklaşık 10.000 km. yol yaptım motorda ve şu ana kadar hiç bi vukuatım yok çok şükür (Maşşallahhh:wiinkk:). Sadece bayan sürücülü bi doblo trafikte dur kalk yaparken arkadan sağlam bi şekilde egzosuma çarptı. Ben motorum dağıldı zannetmiştim ama hiç birşey olmamıştı. :)

İlk sürmeye başladıktan 3-4 ay sonra yokuş aşağı bir virajda hızımı ayarlayamadım. Altımdan kaydı motor ama refleks naptıysam yatmadı. Yol kenarındaki su toplama kanalına uçtum. Bir dakika geçmeden bir arabada spin attı aynı yerde. Daha töbe hızlı girmiyorum viraja.

motoru daha alalı şu an itibariyle 3 gün oldu. ben motoru arkadaştan aldım ve uzadım. daha ilk ışıklarda yanımdaki arabaya bakmaya çalıştığımda öndeki arabaya fazla yaklaştığımı son anda fark ettim. o panikle ön frene abandım. ön tekerlek kayınca arabanın altına kadar girdim :)) allahtan bişey olmadı. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en büyük kazam önümdeki doblo kullanan kargocunun geri vitee takmasıydı ön tekerimin üstüne çıktı ama bende çizik bile yok ALLAH daha büyüğünden saklasın..

ilk kazamı bir hafta once yaptım bir tane amca kırmızı scootere binmiş yolun ortasından gıdıyor bende gazıo actım amcanın kulaklarının pasını alıyım dedım solundan gecegım sıra onume bir kırdı lastiklerde ısınmamıs on frene asıldım kaydı saga gectım orda ne yaptım nasıl kurtuldum bilmiyorum bi baktım hala motor ustundeyım aynayı vurdugumu hatılıyorum arkama dondum amcaya bir baktım amcam karsı seritten tali yola girmiş bile neyse dedim gazladım şükür hem bana hem motora bir sey olmadı aynı zamanda amcaya ve motorunada gecerlı

ddh

ilk motorumı 7 yaşında kullanmaya başladım düşünün artık Mobiletin orta oturağı yerine arka oturağına oturarak sürmeye başlamak istedim biraz değişik tarz olsun diye gazı vermemle beraber motorun önü kalktı ve yan yattık hatta o benim üzerime yattı üzerime benzin felan dökülmüştü annem çok kızmıştı vs...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet ile ilk tanışmamdan sonraki 10 dakika içinde. Öğrenciyken bazen uğrayıp yardım ettiğim bir tabelacı ağabeyimiz vardı. Beyaz Jawa ceylanına hasta olurdum.

Bir gün şehir dışındaki mahallelerden birine gittiğimizde abi ver de biraz bineyim dedim. Bildiğimi düşünüp vermiş bana (sonra öyle söyledi). Aldım vitese nasıl takılacağını sordum şansıma kaldırdım düştüm yola. İlerde bir bağlantı noktasına gelince elciklerden birine asıldım yavaştan.. baktım tık yok.. sonra diğerine yine aynı, tık yok..

O anda kafamda on ampüllük bir soru belirdi: ahanda şimdi nasıl durcaz? diye.. mecburen mahallede ödüm patlaya patlaya bi tur atıp, motosikleti aldığım noktayayaklaştığımda bağırmaya başladım abi bunun freni nerde diye.. ayağının altında diye arkamdan bağırdığını hatırlıyorum. Pedalı görmem ile basmam bir oldu zaten.. Basmamla da, şansıma o sırada üstünden geçmekte olduğum çamur deryasına motosikletle birlikte gark olduk.

20 mart 2006 da motosiklet kullanmaya başladığım günden beri hiç kaza yapmadım :) ama elbet bende yapacam

2 sene ve yaklaşık 10.000 km. oldu. Henüz bir vukuat yok , bekliyoruz bakalım.

ilk kaza binmeye başladıktan 1 sene sonra falan oldu mobylettli bi çocuk arkadan çarptı yerle bir olduk nasıl hırs yaptıysa artık geçmek için ben 3-5metre sürüklendim o da 10-15 metre sürüklendikten sonra dükkanana çarptıda durdu tamda bizim dükkan önü olay olay fırçayı ben yedim gene babamdan...:)allah kaza bela vermesin bi daha kimseye göstermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar