- Motosikleti
- Honda Forza
- Konu Yazar
Arka frenin aşırı zayıf olması ve yoğunluk yüzünden de servise uğrayamamam sonucu sabah işe giderken kavşaktan döneyim derken ön fren sonucu kendimi yerde, motoru da 5 metre ileride buldum. Hızın muhtemelen 30a kadar düşmüştü fren sonucu ama bu hızda bile bu kadar sert bir düşüş olacağını tahmin etmezdim. Bu şer olayı hayra yorarak ekipmanın önemini anlamış oldum.
Zira iyi bir deri mont vardı arkadaşın emaneten verdiği. Kask ve dizlik de mevcuttu. Kaskta küçük iki çizik vardı ve visör yerinden çıktı sadece. Mont iyi durumda ama en çok hasarı dizlik almış. Muhtemelen dizlik olmasaydı diz kapağı gitmişti. Kalçada biraz ağrı, sol omuzda ise ilk gün kıvrandıracak kadar ağrı oluştu. Şükür ki kırık vs yok tomografi sonucu temiz çıktı.
Ben dikkatliyim düşmem diyordum kendi kendime. Dersimizi aldık.
Zira iyi bir deri mont vardı arkadaşın emaneten verdiği. Kask ve dizlik de mevcuttu. Kaskta küçük iki çizik vardı ve visör yerinden çıktı sadece. Mont iyi durumda ama en çok hasarı dizlik almış. Muhtemelen dizlik olmasaydı diz kapağı gitmişti. Kalçada biraz ağrı, sol omuzda ise ilk gün kıvrandıracak kadar ağrı oluştu. Şükür ki kırık vs yok tomografi sonucu temiz çıktı.
Ben dikkatliyim düşmem diyordum kendi kendime. Dersimizi aldık.