ilk kazamı yaptım.. :(

arkadaslar dün akşamüstü petrola benzin almaya gittim..neyse benzini aldım motoru çalıstırdım..ve giderken yerler kayganmış ve petrolden çıkarken motor altımdan kaçtı yani motorun arka teker kaydı ve yanlamasına yere düştüm motorla beraber..motorda pek bi şey yok dediler bi tek ön far kırıldı onu değiştirdim..

Geçmiş olsun.
Benzinlikler motosikletler için aslında çok tehlikeli. Pompaların önünde özellikle mazot damlamalarından oluşan kayganlıklara karşı dikkatli olmak lazım.
Pompa önlerinde kaç defa kaydığımı hatırlamıyorum bile. Hatta bir kere yerin kayganlığı yüzünden motor sehpadan inmedi. İtiyorum, sehpa üzerinde ileriye doğru kayıyor ama sehpadan bir türlü inmiyordu :)

Kocaeli İl Temsilcisi
motosikletine üzülme kardeşim tamir olur düzelir :) sadece tamir ettirmek için para gerekli, ama insanın kendine bir şey olduğunda biliyorsun ki yedek parça sıkıntısı yaşanıyor :) para da kar etmiyor :)

onun için allah beterinden saklasın ..... inşallah tüm motosikletle kaza yapan insanlar senin gibi ön farları kırılarak atlatırlar yaptıkları tüm kazaları , tabi en güzeli dikkatli tedbirli, kazasız yol almaya çalışmak,

geçmiş olsun benzin istasyonlarına dikkatli girmek lazım her ihtimale karşın :):cat::rendeer:

Akaryakıt istasyonlarındaki yera akan mazotun biraktığı kayganlıktan iki kez motoru yatırmıstım.
Bu nedenle ilk kazam; Ulaşacağım hedefe 160-230 aralarında bir hızla kazasız belasız ulaştıktan sonra ( bu kadar hızı kimseye tavsiye etmiyorum) Arkadaşım gelene kadar yandaki istasyondan benzini fullemek niyeti ile pompaya yanaştığımı hatırlıyorum. Sonrasında dana kadar morun altından pompacıların beni çıkartmaya çalıştıklarını.
İkinci kazam; Başka bir istasyonda motosikleti fulledim. Yola devam etmek için istasyonun yanındaki döner kavşaktan 90 derecelik bir dönüş yapmak için kavşağa girdim. Zannediyorum motosiklet bu niyetimi yanliş algıladı ki bir anda 360 derecelik dönüşle beni üzerinden aşağiya salladı..
Böylece Türkiyedeki petrol istasyonları hakkında yeterli bilgiye sahip olmuş oldum.

Çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın iyi sürüşler :) Ayrıca düşünsene benzinlikte değilde bir caddede bu olay meydana gelseydi sonuç daha kötü olabilirdi.

geçmiş olsun en büyük ve son kazan bu olsun yolun açık olsun tekerin kaymadan düz bassın :)

Hocam kaza demişsin de, aslında sadece düşmüşsün... ya da bana öyle geldi... (başka kimse,araç yok... kendi kendine...)

Ben de arabalı vapurda metal zeminde, yerlerin granit (ve kaygan) olduğu yerlerde bir kaç kere kaçırmıştım motoru.

Can sıkıcı... geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar