Ilk kazamı yaptım

dostum çok geçmiş olsun kafayı yandan çarpmışsın allahtan gözüne bir şey olmamış..
fotoğraflardaki yaralar bütün korumalara, gerekli olduklarına dair fazlasıyla msj göndermiş..
oğluna da bir şey olmaması sevindirici, ona da büyük bir canlı ders olmuştur.tekrar geçmiş olsun.

dostum çok geçmiş olsun kafayı yandan çarpmışsın allahtan gözüne bir şey olmamış..
fotoğraflardaki yaralar bütün korumalara, gerekli olduklarına dair fazlasıyla msj göndermiş..
oğluna da bir şey olmaması sevindirici, ona da büyük bir canlı ders olmuştur.tekrar geçmiş olsun.
Evet arkadaşım bende aynı görüşlerdeyim ve bu mesajı vermek adına resimleri paylaştım ...:rendeer:

Gecmis olsun , ama buyuk sehirdeki arkadaslara ders olsun bu , koyun tarla yolunda bile insan kaza yapinca bu basina geliyor ise, koca sehirde vizir vizir arabalarin icinde asfaltin oldugu bir yerde ne cesaret millet korumasiz motora biniyor. Bunu anlamak icin buyuk bir mantik kurmaya gerek yok aslinda...

Büyük geçmiş olsun. Korumalarınız üzerinizde olsa çizik bile olmazdı sizde. En azından yaralarınızdan öyle anlaşılıyor. Bir taraftan da oğlunuzda çizik dahi olmaması mutluluk verici. Umarım son kazanız olur.

çok geçmiş olsun abi ... paylaşmanız iyi olmuş kask takmayanlara bir nebze ders olmuş ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar