ilk kazamı yaptım..! =(

Cok geçmiş olsun abi bayan sürücüyü gördüğünde en sağa geçeçen geçsin diye bakacan heryerde tehlike.

Arkadaşlar bir konuda size katılamayacağım, halkımızın genelde sinyal kullanma alışkanlığı var ama döneceğim diye değil döndüm diye haber vermek için kullanıyolar, direksiyon çevrilirken sinyalede dokunuluyor sağolsunlar aracın hareketini farkedemesekde sinyalden dönmüş olduğunu anlarız hiç olmazsa :) geçmiş olsun B.M.O. bu kaza nazar boncuğu olsun beterinden korusun

çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. insanlarımızın yawaş yawaş bilinçlenmeye başlaması gerçekten mutlu edici. umarım devamı gelir

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun, kız arkadaşında da koruma vardı sanırım.

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun allahtan ikinizde de birşey yok
allah beterinden saklasın
bayan sürücüye de kendini sürücü zanneden mahluka da burdan koca bir yuhhh diyorum:farao:

öncelikle geçmiş olsun diyorum.anlattığın şekilde bi kaza atlattım.allahtan motoru yatırmadım.yanına gidip zorla camı açtırdım ki zorla diyorum yokmuşum gibi davranıyor.:farao:şaşırmadım böyle aptallığı yapacak cins bellidir dedim.sesini çıkarmamıştı.aynayı makyaj için kullanıyorlar.sinyal hak getire zaten.ayrıca çoğu motoru araçtan saymıor.ağzımı bozacm şimdi.tekrargeçmiş olsun:rendeer:

geçmiş olsun kadın sürücü belki yeni ehliyet almıştır acemidir ama %100 hata onda

asm

Bakın arkadaşlar burada ciddi birşey yazıyorum, dini islam olan, kuran bilen, dinini bilen insanlara sesleniyorum sadece, inkarcılar bu metnin muhatabı olmasın; Kadınlar fıtrat (yaratılış) itibariyle yarım akıllıdır, bu nedenle suudi arabistanda kadınların herhangi bir motorlu araç kullanması yasaktır. iran dahil tüm şeriatla idare edilen ülkelerde bu anayasa maddesidir.

İlk duyduğunuzda bu hüküm için saçma diyebilirsiniz ama bu kadar trafik kazasına sebep olduklarından sonra yüce ALLAHu teala nın hükmüne razı olmazmısınız? Yani keyfiyet kadınları yarım akıllı yaratmış ALLAH, buna rağmen sen bu cinsiyete hala ehliyet veriyorsan, bu mesele devletin problemidir, devleti millet teşkil eder, kanunları halk meclisi koyar, seçimle işbaşına gelir, sen seçiyorsun ben seçiyorum, o halde kadınlardan şikayet etme tamam mı?

Dinimizde kadınlar fıtraten yarım akıllıdır diye ayet,hadis vs. yok
Kadınların şahitliği ile erkeklerin şahitliği noktasında bazı ayrımlar vardır ki o da kadınların duygusal kararlar vermelerinden ötürüdür. Miras hususunda da hakeza paylaşım biraz farklıdır ama mantıklı açıklamaları vardır bunun.

Bu tarz örnekler mevcut ama kadınlar yarım akıllı diye bir ifade yok ve hiç hoş değil bu.

Silah tutarken de kadınların elleri erkeklere göre daha az titriyormuş mesela. (Askerlik konusunda da bir bayan erkeklere :"Erkekler silah tutmayı beceremez. Allah, kadınları nişancılık için yaratmış" diyebilir mi?)

Burada etraflıca konuşulacak bir mevzu değil bu.

İran'da kadınlar araba kullanabiliyor ayrıca . STV'de yayınlanan Ayna programında izlemiştim. (programın web sitesine girerek bakabilirsiniz.)

Arabalarına sadece kadın alma zorunlulukları olsa dahi araç kullanabiliyorlar. :)

geçmiş olsun dilerim senin için ilk ve son olur illaki kaza olur olursada herkes için böylesi olsun.

bu kadın sürücülerden bende çok çekiyorum, istanbul trafiğinde hergün-hergün en az 100 km. yol katediyorum.. geçen birisi yine kapıyı birden açınca kapıya çarparak asfaltı boyladım, iyi ki yavaş gidiyordum.. hiç fren yapmaya fırsat kalmamıştı, kafamı yere çok sert vurmuştum.

Bakın arkadaşlar burada ciddi birşey yazıyorum, dini islam olan, kuran bilen, dinini bilen insanlara sesleniyorum sadece, inkarcılar bu metnin muhatabı olmasın; Kadınlar fıtrat (yaratılış) itibariyle yarım akıllıdır, bu nedenle suudi arabistanda kadınların herhangi bir motorlu araç kullanması yasaktır. iran dahil tüm şeriatla idare edilen ülkelerde bu anayasa maddesidir.

İlk duyduğunuzda bu hüküm için saçma diyebilirsiniz ama bu kadar trafik kazasına sebep olduklarından sonra yüce ALLAHu teala nın hükmüne razı olmazmısınız? Yani keyfiyet kadınları yarım akıllı yaratmış ALLAH, buna rağmen sen bu cinsiyete hala ehliyet veriyorsan, bu mesele devletin problemidir, devleti millet teşkil eder, kanunları halk meclisi koyar, seçimle işbaşına gelir, sen seçiyorsun ben seçiyorum, o halde kadınlardan şikayet etme tamam mı?

:silent::silent:Mikuni:silent::silent:

Sana da büyük geçmiş olsun, bayağı bir hırpalandığın, tüm sağlığının etkilendiği belli belli:silent: Kendini toparladığında tekrar yazarsın bence, bu kadar zorlama kafanı, sonra tedavin gecikebilir:silent::silent:

Geçmiş olsun herkese, ve herkese kazasız belasız, akıl vücut sağlığı dolu sürüşler dilerim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar