bu kadın sürücülerden bende çok çekiyorum, istanbul trafiğinde hergün-hergün en az 100 km. yol katediyorum.. geçen birisi yine kapıyı birden açınca kapıya çarparak asfaltı boyladım, iyi ki yavaş gidiyordum.. hiç fren yapmaya fırsat kalmamıştı, kafamı yere çok sert vurmuştum.
Bakın arkadaşlar burada ciddi birşey yazıyorum, dini islam olan, kuran bilen, dinini bilen insanlara sesleniyorum sadece, inkarcılar bu metnin muhatabı olmasın; Kadınlar fıtrat (yaratılış) itibariyle yarım akıllıdır, bu nedenle suudi arabistanda kadınların herhangi bir motorlu araç kullanması yasaktır. iran dahil tüm şeriatla idare edilen ülkelerde bu anayasa maddesidir.
İlk duyduğunuzda bu hüküm için saçma diyebilirsiniz ama bu kadar trafik kazasına sebep olduklarından sonra yüce ALLAHu teala nın hükmüne razı olmazmısınız? Yani keyfiyet kadınları yarım akıllı yaratmış ALLAH, buna rağmen sen bu cinsiyete hala ehliyet veriyorsan, bu mesele devletin problemidir, devleti millet teşkil eder, kanunları halk meclisi koyar, seçimle işbaşına gelir, sen seçiyorsun ben seçiyorum, o halde kadınlardan şikayet etme tamam mı?