- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar motoru 1 hafta oldualalı lakin ilk kazamı yapmış bulunmaktayım, AVM otoparkının çıkışındaydım öndeki araç soldaki kulübede güvenlik ile konuşuyordu bende sağından geçtim gittim bariyerden, çıkışta da soldan ve sağdan iki şeritli olarak araçlar geçiyordu bende araçların geçişini beklerken arkadaki abimiz geldi dan diye vurdu. Plakalık yamulup lastiğe sürtecek kadar yamuldu. Allahtan çok hızlı vurmadı canıma bir şey olmadı. Vuran kişi ise pek bir şey yok abartma masrafsız demesi üzerine daha da sinirlenip sigortacımı aradım, aracı şirket aracı olduğu için geri vites yaptı ve sanayiye götürüp ödettirdim amcamıza. bu tarz baştan savmaya çalışan insanlara ekstra sinirleniyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
merhaba arkadaşlar motoru 1 hafta oldualalı lakin ilk kazamı yapmış bulunmaktayım, AVM otoparkının çıkışındaydım öndeki araç soldaki kulübede güvenlik ile konuşuyordu bende sağından geçtim gittim bariyerden, çıkışta da soldan ve sağdan iki şeritli olarak araçlar geçiyordu bende araçların geçişini beklerken arkadaki abimiz geldi dan diye vurdu. Plakalık yamulup lastiğe sürtecek kadar yamuldu. Allahtan çok hızlı vurmadı canıma bir şey olmadı. Vuran kişi ise pek bir şey yok abartma masrafsız demesi üzerine daha da sinirlenip sigortacımı aradım, aracı şirket aracı olduğu için geri vites yaptı ve sanayiye götürüp ödettirdim amcamıza. bu tarz baştan savmaya çalışan insanlara
kaza fotosu https://ibb.co/RpdtLM92merhaba arkadaşlar motoru 1 hafta oldualalı lakin ilk kazamı yapmış bulunmaktayım, AVM otoparkının çıkışındaydım öndeki araç soldaki kulübede güvenlik ile konuşuyordu bende sağından geçtim gittim bariyerden, çıkışta da soldan ve sağdan iki şeritli olarak araçlar geçiyordu bende araçların geçişini beklerken arkadaki abimiz geldi dan diye vurdu. Plakalık yamulup lastiğe sürtecek kadar yamuldu. Allahtan çok hızlı vurmadı canıma bir şey olmadı. Vuran kişi ise pek bir şey yok abartma masrafsız demesi üzerine daha da sinirlenip sigortacımı aradım, aracı şirket aracı olduğu için geri vites yaptı ve sanayiye götürüp ödettirdim amcamıza. bu tarz baştan savmaya çalışan insanlara ekstra sinirleniyorum.