ilk kazamı yaptım

merhaba arkadaşlar motoru 1 hafta oldualalı lakin ilk kazamı yapmış bulunmaktayım, AVM otoparkının çıkışındaydım öndeki araç soldaki kulübede güvenlik ile konuşuyordu bende sağından geçtim gittim bariyerden, çıkışta da soldan ve sağdan iki şeritli olarak araçlar geçiyordu bende araçların geçişini beklerken arkadaki abimiz geldi dan diye vurdu. Plakalık yamulup lastiğe sürtecek kadar yamuldu. Allahtan çok hızlı vurmadı canıma bir şey olmadı. Vuran kişi ise pek bir şey yok abartma masrafsız demesi üzerine daha da sinirlenip sigortacımı aradım, aracı şirket aracı olduğu için geri vites yaptı ve sanayiye götürüp ödettirdim amcamıza. bu tarz baştan savmaya çalışan insanlara ekstra sinirleniyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhaba arkadaşlar motoru 1 hafta oldualalı lakin ilk kazamı yapmış bulunmaktayım, AVM otoparkının çıkışındaydım öndeki araç soldaki kulübede güvenlik ile konuşuyordu bende sağından geçtim gittim bariyerden, çıkışta da soldan ve sağdan iki şeritli olarak araçlar geçiyordu bende araçların geçişini beklerken arkadaki abimiz geldi dan diye vurdu. Plakalık yamulup lastiğe sürtecek kadar yamuldu. Allahtan çok hızlı vurmadı canıma bir şey olmadı. Vuran kişi ise pek bir şey yok abartma masrafsız demesi üzerine daha da sinirlenip sigortacımı aradım, aracı şirket aracı olduğu için geri vites yaptı ve sanayiye götürüp ödettirdim amcamıza. bu tarz baştan savmaya çalışan insanlara

merhaba arkadaşlar motoru 1 hafta oldualalı lakin ilk kazamı yapmış bulunmaktayım, AVM otoparkının çıkışındaydım öndeki araç soldaki kulübede güvenlik ile konuşuyordu bende sağından geçtim gittim bariyerden, çıkışta da soldan ve sağdan iki şeritli olarak araçlar geçiyordu bende araçların geçişini beklerken arkadaki abimiz geldi dan diye vurdu. Plakalık yamulup lastiğe sürtecek kadar yamuldu. Allahtan çok hızlı vurmadı canıma bir şey olmadı. Vuran kişi ise pek bir şey yok abartma masrafsız demesi üzerine daha da sinirlenip sigortacımı aradım, aracı şirket aracı olduğu için geri vites yaptı ve sanayiye götürüp ödettirdim amcamıza. bu tarz baştan savmaya çalışan insanlara ekstra sinirleniyorum.
kaza fotosu https://ibb.co/RpdtLM92

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçmiş olsun.
Bu tarz sizin hatanız olmasa da olasılıklara uyanık olmak lazım her durumda.

Motosikleti
yok:(
motor küçük ya ondan oluyor benim dominarla 3 kez başıma geldi. şişko motorlarla hiç böyle bir sorun yaşamadım. aynısı arabaylada oluyor küçük araba diye üzerine çıkacak vaziyette kaynak yapıyorlar büyük arabada olmuyor.
Tam bir ayıyız ayı

Motosikleti
D400
aslında olay tamamen hafızasal hareketten kaynaklı bence.

Genelde bariyerlerde durup muhabbet ediyorsa konusması bitince önüne bakmadan gaza basmıştır ileri gitmek için otomatik olarak. bariyerde birisinin sağından geçip önünde duracağını hesaba katmamıştır =)

tabi yine de elemanın kör olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar