ilk kazamı yaptım, allah korudu

Mersin İl Temsilcisi
evet aynı hasar bende de mevcuttu. kesinlikle korumalıkların şart ve kaliteli olması gerektiğine inanıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

bursadan istanbula motosikletle geldim dün.istanbul sınırlarına girmemle stres başladı.istanbulda motosiklet kullanan arkadaşlar allah yardımcınız olsun.burda tüm araçlar resmen trafik canavarı.sabit bir hızla gitmek mümkün değil muhakkak bir taraflardan sıkıştırıyorlar.kazayı yapan arkadaşım çok geçmiş olsun.4 tekerlekli kullananlar canavar oldukları sürece,biz ne kadar da dikkat etsek teklike altındayız.burda motorla kaza yapmadan biryere ulaşmak kesinlikle şansa bakıyor...

aman abi şükret haline allah korumuş Allah bidaha sana ve hiçkimseye kaza bela wermeye ...

aman kardeşim çok ço kgeçmiş olsun sen tedbırını aldın Allah c.c korudu tedbir bizden takdir Allah tan

cok gecmıs olsun arkadasım allahtan sana bisey olmamış.aynen soyledıgın gıbı her dk pur dıkkat gerektırıyo bu iş.

Arkadas gecmis olsun, bu kazadan sen ve bizler ders cikarmaliyiz, motorsiklet kazasi alcak hizlada olsa tehlikelidir, ben 25 km ile motorsikleti duvara carpmasi sonucu tek kolunun sinirlerini kaybedeni taniyorum.
Kask ve korumanin biraz güvence vedigini ama tam güvenlik olmadigini bilmeliyiz.

çok geçmiş olsun arkadaşım.aman dikkat iki teker üzerinde giderken bir anlık dalgınlık insana kazayaptırabiliyor.allah tum motor kullanan arkadasları korusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar