İlk kazamı yapmış bulunmaktayım :)

yaralı durumunda diğer sürücüde tutanak tutamıyor sanırım ama ben şimdi kim haklı kim haksız nasıl ögrenicem motorda 600 tl civarı masraf var cebimdenmi karşılamam gerekiyor yoksa sigortamı?

geçmis olsun Allah tan dahada fazlası olmadı motorunun durumu ne kullanılabilirmi valla bnm ettigim kazada adam tutanakta 50km hızla geldigini yazmıs 13m fren izi nasıl yaptı bilemiyorum haklıysan haksız durumuna düşebilirsin

sağolasın motorun koruma demiri bükülmüş sürücü ayaklığı kırık fren pedalı kırık arka kampananın levyesi yamuk egsoz içine göçük kullanılırda arka fren olmaz

Cok gecmis olsun kardes her araba potansiyel hatali olarak yaklas paranoyaklik sart arkadas :) simdi iyisin dimi ?

g.o allah korumuş bende hiç trafiğe çıkmadım ehliyet almak için uğraşıyom memlekette ufak tefek düşmelerim oluyodu tabi.bune sene büyük bi kaza atlattım 2 3 kişi hastanlik oldu bi motorcu vurdu gene bana ve motoruma hiç bişi olmadı mucize eseri vuranın motor pert arkamdaki gençte pert benim
allah daha büyüklerini göstermesin kaza yaptım motor tutkum daha fazla arttı :D

Efizikci sagolun bende birsey yok fazla biraz soyuk biraz agri reis sagol sansin varmis sana bisey olmamis :D

arka fren yoksa kullanılır deme dostum. kullanılmaz malesef. hayati bir organ fren. kusuru karşı tarafta çıkartırsa karşı tarafın sigortası karşılayacak senin hasarını

Sagolun tesekkurler :)

Telike ben oyle demek istemedim motor serviste zaten bu sekilde yürüer demek istedim :)

kaza anını düzgün yazamadın anlamadım sen sola dönüş yapcaktın soldan gelen kendi yolunda giden aracmı sana vurdu sana arkadanmı vurdu

Bakin simdi yol cift yonlu onumde fiorino var ve sola sinyal veriyor ama yolun en sagina gecip yavasliyor sag taraftada bekleme yeri var bende adam saga yanasinca soldan sinyal verip gecmek istesim oda ustume geldi motoru kurtardim bacak gitti

geçmiş olsun kardeşim yaralanmalı trafik kazalarda polis çağırılması ve polis nezaretinde tutanak tutulması gerekir hastane polisi gelip görüştümü seninle ?

yapılıcak işlem karşı tarafla birlikte tutanak tutup sigortadan masraflarını karsılatmak sıgorta senı haklı bulursa masraflarını karsılar onu haklı bulursa senın sıgorta onunkını karsılar eğer tutanak felan tutmazsanız sen kendı cebınden verıceksın 600 tl yi kendı masrafını kendın yapıcaksın

geçmiş olsun kardeşim yaralanmalı trafik kazalarda polis çağırılması ve polis nezaretinde tutanak tutulması gerekir hastane polisi gelip görüştümü seninle ?

yapılıcak işlem karşı tarafla birlikte tutanak tutup sigortadan masraflarını karsılatmak sıgorta senı haklı bulursa masraflarını karsılar onu haklı bulursa senın sıgorta onunkını karsılar eğer tutanak felan tutmazsanız sen kendı cebınden verıceksın 600 tl yi kendı masrafını kendın yapıcaksın

kaza yaptığımız an ben ayağa kalkamadım ambulansla hastaneye götürdüler polis geldi fotoğraf filan çekti ben yerde yatarken

bursagsli teşekkürler malesef öyle dikkat etmek lazım

geçmiş olsun kardeşim ALLAH birdaha kaza vermez inşallah cana gelmemiş buna şükür daha kötüsü olabilirdi canından olabilirdin artık türkiyede motor kullanmak canbazlık oldu hepimizin çok dikkatli olması lazım bir aracı sllarken sakın korna çalmayı unutma ALLAHA emanet ol kardeşim.

kaza anında yerden kalkamamak nedir bnde bilirim 1 hafta once bnde kaza yapmıstım genede gecmis olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar