İlk kazam ={

Her türlü devlet memurunun vatandaşla senli benli konuşması bile suç olmalı. O adam senin müşterin, ona hizmet etmek gibi bir görevin var artistlik yapamazsın. Sadece görevinin gerektirdiği şeyleri saygılı bir şekilde isteyeceksin. Kendi kendine insanları yargılayıp suçlu muamelesi yapmayacaksın.

Bu yazdıklarım bu memlekette ne zaman uygulanacak ve ne zaman bu kültüre sahip insaların kökü kuruyacak o zaman adam olacağız işte.

Bu ve benzer olaylar ne ilk ne de son olacak anlaşılan :( Kanalizasyon kapağına tekeri değmesin diye direksiyonu sağa kıran şoför, ben sağındayken beni düşürünce özür yerine üstüme yürüdü :) ben yerde motor yerde, özür bekliyorum ama nerdeee :)

sana polısler lan lun dediler he vaybe suçsuz oldugun halde hemde ,karıları gorduler ş*r*f*s*z ler ya bitmiş bu ulke bitmiş polısınde ekıpmanlarınında ya:farao:

motoruna isim diosun , benm gibi Garip koy ;)

=} O hale getirdiler malesef.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------

Polis mi?
midem bulandı::wackoo::
Çok geçmiş olsun. lan lun konuştıklarında ağzını topla diyemedin mi?

Polisler geldiğinde ben yerde çömelmiş sigara içiyordum. Yalnız olduğum ve olayın şoku hala üstümde olduğu için kendime gelememiştim zaten geldiklerinde hemen kadınların yanına gidip geçmiş olsun cart curt muhabbeti yaptılar sonra bana dönüp geçmiş olsun bile demeden ehliyeti var mı senin dikkat etsene falan dediler. Yav ben motorun üstünden uçmuşum arkadaş o şekilde yaklaştıklarında cevap bile bulamadım afalladım...

Geçmiş olsun kardeşim.Ben bile nasıl sinirlendiysem seni düşünemiyorum.Tamam otomobildekiler hata yapmış ama polislerin yaptığı kabul edilemez.Merak ediyorum İstanbul trafiğinde sürekli araba kullanan insanların ne zaman araba sürmeyi öğreneceğini.Sağ şeritten u dönüşüne ancak bizim ülkemizde girilir.

Sorma yaa, zaten sürücü yeni şöförmüş aracıda yeniymiş 15 günlük. Yanında ki diğer kadında sürücü kursundan arkadaşıymış ve trafik dersi veriyormuş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 ----------

Çok geçmiş olsun. Yapılan muamele kabul edilemez fakat genellememek lazım. Allah a emanet olalım...

Teşekkür ederim dostum, amin allah dha beterinden saklasın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:50 ----------

geçmiş olsun, korumalar sayesinde ucuz kurtulmuşsun.
polisin yaptığınıda genellemeyelim, münferit olaydır:queen:

Sağolasın. Umarım münferittir ve bi daha ki sefere daha iyileriyle karşılaşırım =}

Geçmiş olsun, Allah tekrarını göstermesin.

Sağol dostum, amin. Kimseye göstermesin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 ----------

Geçmiş olsun.
Hataya hata ile yaklaşmak üçüncü bir hatayı doğurur. Polis'in tutumu yanlış, senin üslübunda yanlış.
İlk ve son kazan olur umarım.

O anki psikolojik durumumla olabileceğim en iyi uslub aslında, ama haklısın hatadan hatalar doğar.

Çok geçmiş olsun...
Bir masanın arkasından konuşan, yetkiyi ele geçiren herkes ne yazık ki diğerlerine sen diye hitap etme, onları aşağılama ve tersleme hakkını kendinde görüyor... Polislerde ne yazık ki bu daha ters bir hal alıp orada burada kabadayılık yapma noktasına gelebiliyor.

Umarım bundan sonra kazasız belasız sürersiniz, tekrar geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar