İlk kaza'm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş geçmiş olsun,sağlık konusu tavsiyelerle olmaz direk doktora gidersin durumu anlatırsın,gerekli görürse film alır

geçmiş oslun valla bende bu gün ufak bi kaza yaptım virajda kıç attı bizim gavur :) bende virajda yawaşlıyayım derken mucur (çakıl) çekti beni ve asfaltı öptüm çok çükür fazla bişey yok sinyal kırıldı koruma demiri eğrildi ön maşa eğrildi arkadaşların yardımı ile maşayı düzelttik yarın koruma demirini tornacıya götürecem bi sinyal alacam kader bu alah hepimizi kazadan beladan korsun arkadaşlar.

Ben buna pek katılmıyorum, her insanın acı dayanımı farklı, aynı yemekteki gibi...

Banada sürekli dediler kırığın olsa duramazdın, en sonunda kurtulmak için 25 gün sonra film çektirdim kaburga kırık çıktı.

Durabiliyor olmak, acının ağlatmıyor yada bağırtmıyor olması kırık olmadığı anlamına gelmemeli, acilen gidilip film çektirilmeli.

Aynen bende katılmıyorum insan o anın verdiği heyecanla acıyı duymuyor benim kolum kırıldığında ben sırıtıyordum mesela:) tabi kaburga kırığını bilemem
Hocam en önemli şey sağlımız hafife alma geçmiş olsun bu arada:rendeer:

öncelikle çok geçmiş olsun inşallah son kazan olur...kırık çıkık konusu da hiç belli olmaz röntgen mutlaka çektir :) kırık olsa acıdan duramazsın diyenlerin de çak kafalarına birer tane...bana da demişlerdi de 2 kırık çıktı..

geçmil olsun dostum allah beterinden saklasın bi hastaneye görünm bencede allah göstermesin iç kanama falan olabilir. inş son kazan olur

çok geçmiş olsun.alla daha büyüğünden sakınsın.muhtemelen göğüs travması olabilir seninki ama yinede sen kimseyi dinlemeden git doktorla muhattap ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar