İlk kaza'm

İlk kazamı yaklaşık 2,5 saat önce yolda 20 cm gibi yüksek bir kaldırıma girerek geçekleştirdim. Motorum bir yana ben bir yana uçtuk ve ben kaldırıma sert bi gögüs darbesiyl vurdum. Kafamda kaskım vardı...
Daha dizlik almadıgım icin, üstümdeki kot pantolonum sıyrıldı ve dizim harap oldu...
Birde, sol gögsümün 3 parmak kadar altında arada gelen bir acı var... Kaburgalarımda ezilme olma ihtimali nedir? bu geceden bi tavsiyenizi dinleyeyim. Sabah doktora gitmeyi planlıyorum...

çok geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın..bence doktora gitseniz iyi olur en azından kontrol amaçlı o ağrayan yerin filmini çektirin sonuçta biz burdan bişey diyemeyiz sağlıklı olmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun, acil şifalar.

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun
büyük birşey olduğunu zannetmiyorum kaburganda eğer kırık gibi birşey olsa batma gibi bir his verir kaza anında değil ama şoku atlattıktan sonra müthiş bi acı verir duramazsın.En iyisi hem için rahat olur hemde en doğrusu bu git bi göğüs filmi çektir.:cat:

geçmiş olsun abicim aman Allah korusun.Kaburga önemli .Ama kırık çatlak olsa sanmam bunları yazacak kadar rahat bırakacağını...

Geçmiş olsun. Burada yazanlara aldırma, bir doktora görün derim. Hiçbirimiz tıp okumadık (okuyan parmak kaldırsın :))

geçmiş olsun kardeş ne dememizi bekliyon ...uğurcum bi geri al bakim pozisyonu tam düşerken durdur bhaha tamam bak kırık yok kırık olsa bu adam duramazdı.gitsene kardeşim hastaneye .....hafife alma böyle konuları sağlık bu

Geçmiş olsun abi.Diğer arkadaşların da dediği gibi ilk iş olarak bir doktora görünseniz, bir film çektirseniz; gerçekten çok iyi olur.Allah bir daha göstermesin.İnşallah en kısa zamanda bu sağlık probleminizi aşarsınız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım geçmiş olsun. ama gidip en azından bir acilde muayene olmanı öneririm. doktor baksın kırık yoksa ertesi gün kontrole gidersin. kırık varsa vakit kaybetme.

biz sağlıkçılarında en çok sevdiği şey telefon yada net hasta tedavi etmektir.
geçmiş olsun

geçmiş oslun ama hemen acile git bence Allah korusun iç kanama vs olursa kötü olur.daha önce çok oldu öyle kazada kalkıp gidip sonra hastanelik olan

gecmis olsun allh beterinden korusun

kaburganın kırılma ihtilamı vardır cunku kırınca cok acımıyor ve zaten alcı gibi bi olayıda yok tedevi icin oyle kendi kendine kayniyor umarım oyle bisey değildir

derhal doktara gitmelisiniz.Allah korusun iç kanama falan....röntgende şart....

geçmiş olsun arkadaşım. Burdan sana yapılacak en iyi tavsiye vakit kaybetmeden bir doktora görünmendir. bir arkadaşımızın dediği gibi iç kanama kendini hemen belli etmez önlemini önceden almalısın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar