İlk kazam!

Merhaba arkadaşlar.
Bugün ilk kazamı yapmış bulunuyorum, önüme kontrolsüzce çıkan bir otomobile vurdum :pr:
Kurtarma şansım olmadı 4 5 mt kala fark ettim zaten, biraz kırdım ama direksiyonu fayda etmedi.
Araba sol yanımda vurdu bana,motor sağ tarafa düştü bende arabanın üzerinden uçup yere düştüm.
Korumalarım tamdı sadece botum yoktu. Bileğimin üstü ezilmiş biraz topuğumda da morarma var.

Kalktığımda sol topuğum ağrıyordu, belki kırılmıştır diye hastaneye gittik film filan çektirdik Allah'tan bir şey çıkmadı.
Bana çarpan adamında annesi hastaymış.
Sonra geri gelip motoru alıp ustaya götürdük.
Tam koruma demirine denk gelmiş demir tamamen geriye büküldü, gidon yamuldu ve ön fren manetim eğildi.
Bunların karşılığı bir miktar para bıraktı ve gitti.

Sonra ben motoru incelerken depomun da ezildiğini fark ettim :pr: Dizim ezmiş sanırım.
İki usta 10 dk bakıp bunu görememişlerdi :pr:

Adamı aradık tekrar gel diye neyse geleceğim dedi.
10 dk sonra aradı gelemiyorum, annem vefat etti diye :pale:

Koruma demiri, maneti ve gidonu düzelttik.
Depoyu kaportacıya sordum çektirmeyle olmaz dedi, bakalım nasıl yapacağız:silent:
Son olarakta belediyeye teşekkür ederim o bodur ağaçları orta refüje diktiği için :pl:

geçmiş olsun arkadaşım.Allah daha büyüğünden korusun

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Gecmis olsun uzuldum vallahi iyiki bisi olmamis sana...

ilk önce geçmiş olsun
evet o tip ağaçlar hemen hemen bir çok şehirde var
ve de çok önemli kavşaklarda ve çok önemli noktalarda araçların birbirini görmemesi için özellikle dizayn edilmişler
bu şekilde sadece ağaç yok reklam panoları da mevcut
tek amaç araçlar birbirini görmesin ve kaza meydana gelsin
başka bir amacı olamaz, yurtdışına çok gitmişliğim yok ancak motor gezi videolarında gelişmiş avrupa ülkelerini görmekteyim sürekli böyle bir mevzuya pek rastlamadım
tek amaç yandan geleni göreme
bunların sorumlusu belediyeler de başka meşguliyetler içerisinde hayatlarına kaldıkları yerden devam etsinler

Behçet hocam geçmiş olsun. Allah tan sana birşey olmamış. Depo konusuna gelince bu mondialci ustalara falan sor. Birinden dusmuştum; Depoyu söküp içine bir madde dolduruyorlarmış basınçla. Göçük yer doğruluyormuş. Araştırman lazım ama

ilk önce geçmiş olsun
evet o tip ağaçlar hemen hemen bir çok şehirde var
ve de çok önemli kavşaklarda ve çok önemli noktalarda araçların birbirini görmemesi için özellikle dizayn edilmişler
bu şekilde sadece ağaç yok reklam panoları da mevcut
tek amaç araçlar birbirini görmesin ve kaza meydana gelsin
başka bir amacı olamaz, yurtdışına çok gitmişliğim yok ancak motor gezi videolarında gelişmiş avrupa ülkelerini görmekteyim sürekli böyle bir mevzuya pek rastlamadım
tek amaç yandan geleni göreme
bunların sorumlusu belediyeler de başka meşguliyetler içerisinde hayatlarına kaldıkları yerden devam etsinler

Aynen katılıyorum hocam, sadece millet kaza yapsın diye, trafiğe zarar verebileceğini düşünecek adam nerde?

---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

Behçet hocam geçmiş olsun. Allah tan sana birşey olmamış. Depo konusuna gelince bu mondialci ustalara falan sor. Birinden dusmuştum; Depoyu söküp içine bir madde dolduruyorlarmış basınçla. Göçük yer doğruluyormuş. Araştırman lazım ama

Sağol hocam, burda bulmam imkansız ancak Samsun' a falan geçersem araştırırım, çektirmeyi sordum ama olmaz dediler.

Depoyu da adama yüklemek istemiyorum pek, annesini kaybetmiş birde maddi durumu pek iyi değilmiş :pale:

F54

keşke tutanak tutup adamı salsaydın böyle sonra anlaşırızda böyle bi durum olabilir her zaman bir şeyler çıkar ve mağdur olana kalır hesap:pale:

Valla Fatih kardeşim şu depo olayı olmasaydı iyiydi de çıktı işte, yapacak bir şey yok adam gelirse bakacağız çaresine olmazsa kalı öyle binerim, pek belli olmuyor.

Gecmis olsun. Umarim ayaginda ciddi birsey yoktur.
Bir insaat muhendisi buyugum soylemisti. Bir ulkede bordur yuksekligi ne kadar fazlaysa o ulkede gelismislik o derece azdir diye. Biz birde bu tip yerlere agac vs dikiyoruz.

geçmiş olsun......

Çok sağolun.

---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

Geçmiş olsun...

Sağolun tekrar.

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:23 ----------

Gecmis olsun. Umarim ayaginda ciddi birsey yoktur.
Bir insaat muhendisi buyugum soylemisti. Bir ulkede bordur yuksekligi ne kadar fazlaysa o ulkede gelismislik o derece azdir diye. Biz birde bu tip yerlere agac vs dikiyoruz.

Ne gelişmişi biz en gelişmemiş ülkelerden bir tık öndeyiz sadece :farao:

geçmiş olsun, daha kötüsü de olabilirdi, dert etmeyin halledilir ;)

Valla Fatih kardeşim şu depo olayı olmasaydı iyiydi de çıktı işte, yapacak bir şey yok adam gelirse bakacağız çaresine olmazsa kalı öyle binerim, pek belli olmuyor.

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :rendeer:
Aynen dediğin gibi çok belli olmuyorsa hiç elletme boşver :sunny: Nazarlık kalsın :wiinkk:

Bu arada resme baktımda yolun solundan (en güvensiz yerinden) gidiyormuşun sanırım :pale:

geçmiş olsun behçet abi sende birşey yokya gerisi sorun değil :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar