İlk kazam!

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :rendeer:
Aynen dediğin gibi çok belli olmuyorsa hiç elletme boşver :sunny: Nazarlık kalsın :wiinkk:

Bu arada resme baktımda yolun solundan (en güvensiz yerinden) gidiyormuşun sanırım :pale:

Zaten nazardan oldu, burda yok benzeri milletin gözü üzerindeydi :pr:

Genelde soldan giderim bana daha güvenli geliyor çünkü sağdan yola dalan çok oluyor.
Orada da sol izden gidiyordum sağ tarafta park etmiş araçlar vardı, bir araba anca geçiyordu.
Benim durumumda iyi bir sürücü olsa kurtarabilirmiydi şüpheliyim, çünkü 4 5 mt kala görebildim, 50 cm sola kırabilsem kurtarırdım ama çünkü tam koruma demirine geldi.

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:12 ----------

Geçmiş olsun hocam, motorda gözüm kaldıysa demek ki ondan oldu :((

Sadece senin kalsa :)

---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:14 ----------

geçmiş olsun behçet abi sende birşey yokya gerisi sorun değil :rendeer:

Sağol Mustafa.
Valla koruma demiri ve dizlik olmasa bacak gitmişti, Düşün koruma demiri tam motora kadar geri büküldü.
Korumalı botum olsa şimdi bu ağrılarıda çekmeyecektim.

Geçmiş olsun,motoruna çok özenmiştin,nazar değmiş.Canın sağolsun.Şayet yoksa motora bir nazar boncuğu tak.
Bir de Çocuk Esirgeme Kurumu gibi bir yere,gönlünden ne koparsa bağış yaparsan iyi olur.Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun,motoruna çok özenmiştin,nazar değmiş.Canın sağolsun.Şayet yoksa motora bir nazar boncuğu tak.
Bir de Çocuk Esirgeme Kurumu gibi bir yere,gönlünden ne koparsa bağış yaparsan iyi olur.Allah beterinden korusun.

Çok sağol Mehmet, 5 6 tane nazarlık var ama fayda etmedi, her bindiğimde de okurum ama ne yapalım oldu işte.
O kadar çok kurallara dikkat ederim ama ceza yedim :(
Çok dikkatli kullanırım kaza yaptım:(, burda millet kask bile takmıyor, adam 4 yol kavşağa gaz kesmeden giriyor ya. Ama beni buldu işte yapacak bir şey yok.

geçmiş olsun..
saçma olacak ama ben hep şöyle düşünüyorum olaylar ve sonuçları hiçbir zaman öngörülemiyor.
mesela siz bu kazayı yapmadan devam etseydiniz belki bir sonraki kavşakta kamyon çarpacaktı (allah korusun) gibi düşünceler geliyor aklıma..
kazasız belasız yaşam diliyorum hepimize.

İzmir İl Temsilcisi
geçmiş olsun lütfen moralinizi yüksek tutun saglıkla ilgili daha büyük problemlerde yaşayabilirsiniz fakat sapasaglamsınız. ybri paramparça olsa bile 1 yıl sona gelecekte kendinize baktıgınızda bir ybr daha almış olurdunuz bu sevda bitmedikçe altınızdan motorda eksik olmaz giden ezilen depo olsun.

seneye büyük bir rota planlıyorum sinopada gelecegim artık gezdirirsiniz bana sinopu. :)

geçmiş olsun..
saçma olacak ama ben hep şöyle düşünüyorum olaylar ve sonuçları hiçbir zaman öngörülemiyor.
mesela siz bu kazayı yapmadan devam etseydiniz belki bir sonraki kavşakta kamyon çarpacaktı (allah korusun) gibi düşünceler geliyor aklıma..
kazasız belasız yaşam diliyorum hepimize.

Sağolun, tabi ne olacağını biz bilemeyiz, arkadaşı alıp Sinop'a şubeye gidecektim askerlik sevkimi almaya, verilmiş sadakamız varmış, gerçekten ucuz atlattım.

---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 11:27 ----------

geçmiş olsun lütfen moralinizi yüksek tutun saglıkla ilgili daha büyük problemlerde yaşayabilirsiniz fakat sapasaglamsınız. ybri paramparça olsa bile 1 yıl sona gelecekte kendinize baktıgınızda bir ybr daha almış olurdunuz bu sevda bitmedikçe altınızdan motorda eksik olmaz giden ezilen depo olsun.

seneye büyük bir rota planlıyorum sinopada gelecegim artık gezdirirsiniz bana sinopu. :)

Sizde sağolun, Allah'tan bende önemli bir şey yok.
Sinop'a beklerim kalacak yerde ayarlayabilirim aklınızda olsun, yeri gelmişken bütün MT ailesine kapım açık , elimden geldiğince yardımcı olurum. Sinop Samsun yolu üzerinde deniz kenarında boş bir evimiz var, beklerim.

---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

Sağol hocam, Allah kimseye vermesin.

Hocam çok geçmiş olsun. Sana bir şey olmamış gerisi boş. Depo da düzelir hepsi de hallolur. Bence kaportacıya git fiber macunla doldurdun orayı sonra da boyasın. En sağlıklı böyle olur orjinali 450 tl civarında. Bu şekilde en fazla 150 tl civarında halledersin bence.Tanıdık usta varsa daha ucuza mal olur.

polise şikayette bulun hemen depo en pahalı parçadır...Annesine Allah rahmet eylesin ama yok öyle yağma...o hurda renonun trafik sigortasının olduğundan bile şüpheliyim...annem rahmetli oldu meselesi bana biraz hikaye gibi geldi...

şikayet olunca eli mahkum karakola gelecek..orada rapor tutalım işine gücüne git dersin..veya bak rapor tutulmazsa ben polise gidicem dersin az korkut...

Geçmiş olsun, koruma demirinin büyük faydası olmuş.

---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:24 ----------

2011 ve 2012 model ybrnin depoları aynı.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-yamaha-ybr-125-2011-benzin-deposu-siyah-118932412/detay

250 tl fiyatı ama yinede pahalı. 100 Tlden fazla etmez normalde bir depo.

Geçmiş olsun, koruma demirinin büyük faydası olmuş.

---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:24 ----------

2011 ve 2012 model ybrnin depoları aynı.

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...-125-2011-benzin-deposu-siyah-118932412/detay

250 tl fiyatı ama yinede pahalı. 100 Tlden fazla etmez normalde bir depo.

Teşekkürler, sağolun.
Bu ilanı gördüm, hatta aradım 10 dk sonra döneriz dediler dönmediler. Ama foto füme renge ait, 2012 siyah rengin etiketleri değişik diğerlerinde yanda etiket yok. Bakalım çektirmeyle halledemezsek bakacağız bir çaresine.

---------- Post added at 01:58 ---------- Previous post was at 01:53 ----------

Hocam çok geçmiş olsun. Sana bir şey olmamış gerisi boş. Depo da düzelir hepsi de hallolur. Bence kaportacıya git fiber macunla doldurdun orayı sonra da boyasın. En sağlıklı böyle olur orjinali 450 tl civarında. Bu şekilde en fazla 150 tl civarında halledersin bence.Tanıdık usta varsa daha ucuza mal olur.

Sağolun, göçük çok az bilmeyen baksa da anlamıyor zaten, çektirmeyle olursa olacak olmasa artık bakıcaz duruma göre.

---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:58 ----------

Sağolun......

---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 02:00 ----------

hocam geçmiş olsun keşke yolu bıraz daha ortalı gıtseydın :S

Sağolun. Çok solda değildim ama olacak işte, yapacak bir şey yok.

---------- Post added at 02:06 ---------- Previous post was at 02:02 ----------

polise şikayette bulun hemen depo en pahalı parçadır...Annesine Allah rahmet eylesin ama yok öyle yağma...o hurda renonun trafik sigortasının olduğundan bile şüpheliyim...annem rahmetli oldu meselesi bana biraz hikaye gibi geldi...

şikayet olunca eli mahkum karakola gelecek..orada rapor tutalım işine gücüne git dersin..veya bak rapor tutulmazsa ben polise gidicem dersin az korkut...

Sağol hocam.
Bakalım, bir kaç gün geçsin ararım duruma göre bir şeyler yapacağız. Her açıdan fotoğraf çektim zaten, elimde var.

En sinir olduğum, ustaya getirdik masrafı ne bak diye, usta ve oğlu o kadar baktılar fark etmediler :pr:
Adam kaçtı mı gelir mi bir daha :pl:

çok geçmiş olsun,RABBİM beterinden saklasın cümlemizi..annesinin vefatına bende inanmadım :cherry: güvenlik görevlisi oldugumuzdanmıdır nedir herşeye şüpeci yaklaşıyoruz :cherry: elinde foto var hiç deilse,aracın plakasıda yok yanlış görmediysem,çarpma anında düşmediyse plakası olmayan arabanın nesi tam olur,aç telefonu nazikçe bi dürtü ver gelecektir el mahkum..

Ne desek bos, carpan adamin annesinin hastanede vefati cok kotu bir tesaduf olmus...

Abi depoyu cekiyorlar ya bizim arkadasın depoya vurdular tank pad ın oraya baya göcüktü 1 yerde daha vardı 20 tl ye cektirdi 0 Gibi oldu.(2012 Ybr)

Gecmiş olsun bu arada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar