- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.
Bugün ilk kazamı yapmış bulunuyorum, önüme kontrolsüzce çıkan bir otomobile vurdum
r:
Kurtarma şansım olmadı 4 5 mt kala fark ettim zaten, biraz kırdım ama direksiyonu fayda etmedi.
Araba sol yanımda vurdu bana,motor sağ tarafa düştü bende arabanın üzerinden uçup yere düştüm.
Korumalarım tamdı sadece botum yoktu. Bileğimin üstü ezilmiş biraz topuğumda da morarma var.

Kalktığımda sol topuğum ağrıyordu, belki kırılmıştır diye hastaneye gittik film filan çektirdik Allah'tan bir şey çıkmadı.
Bana çarpan adamında annesi hastaymış.
Sonra geri gelip motoru alıp ustaya götürdük.
Tam koruma demirine denk gelmiş demir tamamen geriye büküldü, gidon yamuldu ve ön fren manetim eğildi.
Bunların karşılığı bir miktar para bıraktı ve gitti.
Sonra ben motoru incelerken depomun da ezildiğini fark ettim
r: Dizim ezmiş sanırım.
İki usta 10 dk bakıp bunu görememişlerdi
r:

Adamı aradık tekrar gel diye neyse geleceğim dedi.
10 dk sonra aradı gelemiyorum, annem vefat etti diye
ale:
Koruma demiri, maneti ve gidonu düzelttik.
Depoyu kaportacıya sordum çektirmeyle olmaz dedi, bakalım nasıl yapacağız:silent:
Son olarakta belediyeye teşekkür ederim o bodur ağaçları orta refüje diktiği için
l:
Bugün ilk kazamı yapmış bulunuyorum, önüme kontrolsüzce çıkan bir otomobile vurdum
Kurtarma şansım olmadı 4 5 mt kala fark ettim zaten, biraz kırdım ama direksiyonu fayda etmedi.
Araba sol yanımda vurdu bana,motor sağ tarafa düştü bende arabanın üzerinden uçup yere düştüm.
Korumalarım tamdı sadece botum yoktu. Bileğimin üstü ezilmiş biraz topuğumda da morarma var.

Kalktığımda sol topuğum ağrıyordu, belki kırılmıştır diye hastaneye gittik film filan çektirdik Allah'tan bir şey çıkmadı.
Bana çarpan adamında annesi hastaymış.
Sonra geri gelip motoru alıp ustaya götürdük.
Tam koruma demirine denk gelmiş demir tamamen geriye büküldü, gidon yamuldu ve ön fren manetim eğildi.
Bunların karşılığı bir miktar para bıraktı ve gitti.
Sonra ben motoru incelerken depomun da ezildiğini fark ettim
İki usta 10 dk bakıp bunu görememişlerdi

Adamı aradık tekrar gel diye neyse geleceğim dedi.
10 dk sonra aradı gelemiyorum, annem vefat etti diye
Koruma demiri, maneti ve gidonu düzelttik.
Depoyu kaportacıya sordum çektirmeyle olmaz dedi, bakalım nasıl yapacağız:silent:
Son olarakta belediyeye teşekkür ederim o bodur ağaçları orta refüje diktiği için