İlk görüntüye tekrar tekrar bakın. Felaket.

allah korumus dıyorum baska bır sey demıyorum ılk goruntudekı motor bır carpsaymıs kazıyamazlardı vallaha :)

kardeş zaten çarpıyor, adam fırlayıp gidiyor nereye gittiği bile belli değil dikkatli bak.

Ilk kaza cok kotu yaa icim gerildi resmen umarim o adam yasiyordur.Ikinci kaza ise tam bir komedi o sisko hatun feci bir inis yapmis.Son kazayi biliyorum o genc ciddi yaralanmisti ve soka girmisti.

ucmus bunlar yaa ...oldum olasi tirsarim bu racing tipi motorlardan zaten...

Motosikleti
Forza 250
Su popo sallamadaki hata debraj - gaz kombinasyonu yuzunden degil mi?

önü kaldırmak diil heralde önemli olan indirirken lastiği iyi yere bastırabilmek demekki

son kaza berbattı. ama eleman akıllılık yapıp erken yatırmısh anladıgım kadarıyla, iyi kurtardı

ilk baştaki kazanın orijinal videosu

aynı kazanın tam videosu sanırsam uponone nin sitesinde vardı ben indirmiştim.tam virajda motor bitiyo ve sanırım yağ kaçırmaya başlıyor. adam farketmeyip viraja normal girincede motor aldından kayıyor. grüntüde görüldüğü gibi düşüyor. adam çarptıktan sonra da yağada kayan herkes düşüp aynı yere çarpıyor. izlediğim videodaki ağır çekimde ise motor adamın omzuu sıyırıp geçiyor. ve üstüne düşüyor.
işte link :

http://rapidshare.de/files/6598505/KAZA1Accident_moto_GP_extrem_crash.wmv.html

Son düzenleme:
valla tüylerım ürperdi
allah bızı kazadan beladan korusun

ilk kazanin komplesini ben "bir kay keyfverici videolar" adli yaziya linklemistim, ilgilenen ordan daha detayli gorebilir.. adam amma sansliymis..

Ben bunları gördükçe scooterımı daha fazla seviyorum.

dikkat edin , genelde hepsi kendi hatalarından dolayı bu kazaları
yapıyorlar.adam gibi gidenler niye kaza yapmıyor..????

yaa ne kazalar hepsi çok kötü:( ama birtanesi var kusura bakmayın arkadaşlar o tam bir komedi hani motorla düz yolda dansöz gibi gezen varya işte o istese o hareketi yapamaz yaa:):) resmen yolda 8 çizerek gidiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar