İlk Gezim bi Bakın derim!! 08/04/2012

Merhaba ilk gezimi sizinle paylaşıyorum Gitmektte biraz tereddüt ettim ama gittim iyide yapmışım. aslında sabah 06-00 da yola çıkıcaktım ama hava çok pusluydu ve hafiften yağmurda atıyodu onun için vazgeçip uyumuştum

fakat saat 10-30 da kalktım ve bi baktım hava süper açık :queen: hemen çıktım yola ama gittim iyide yapmışım.
rotam: yalova -çınarcık-teşvikiye

Buyrun resimler

ilk önce depoyu dolduralım

ve yola koyulalım.

çoğunlukjla bu hızda gittim motor daha 1000 km olmadığı için fazla sıkıştırmak istemedim burda km yi görüyorsunuz döndüğümde km 980 "idi

burda bi sigara molası

feribotta motorcu bir arkadaş denk geldi oda bursaya gidiyormuş. topçular iskeleye kadar muhabbet ettik

gezimin sebebi olan arkadaşım nevaleyi aldı göründü karşıdan :)

ve yayla yolu erikli yaylası şelaleler.

burda yolu dağdan gelen su kapatmış geçemedik ve delmece yaylasına kadar çıkamadık haliyle geri döndük.:pale:

Yükseklere tırmandıkça gölgede kalıp hala erimeyen karlar var.

inanın burdan çok korktum arkadaşım oranın yerlisi olduğu için ben alışığım devamlı geliriz buraralara dedi burası kışın böyle karlar eridiği için şelale çok dehşet akıyor yazın azalıyo dedi

maşaalah karakızım o kadar dik rampayı 2 kişi :(92 kilo ben 94 kilo arkadaşım :) ) rahat rahat çıktı banamısın demedi.

donüşte hava karardığı içi malesef foto çekemedim.

İlk gezim tecrübem ve forumda"da ilk kez paylaştığım için hatam olduysa kusura bakmayın artık.(bu kadar yazabildim kalavyem biraz kötüdür de:sunny: :santa::pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekerine sağlık harika,
sadece biraz kilo ver ve sigarayı bırak herşey daha güzel olacak )

siftahı yaptın :) tekerine emeğine sağlık. karakızanın ile nice gezilere kardeşim.paylaşım için teşekkürler...

Tekerine sağlık harika,
sadece biraz kilo ver ve sigarayı bırak herşey daha güzel olacak )

Valla haklısın biraz kilo versek iyi olacak. :-D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

siftahı yaptın :) tekerine emeğine sağlık. karakızanın ile nice gezilere kardeşim.paylaşım için teşekkürler...
Sağol kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

Güzel bol antioksidanlı gezi olmuş. :) Tekerinize sağlık.

Teşekkürler....

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

başka gezilerin başka resimlerinide beklemekteyiz...

Yaz geldi olucak artık...

Son düzenleme:
motorunuz hayırlı olsun..
ayrıca gezide güzelmiş.
yanlış görmediysem 712 kilometredeki motorla 90 km civarında hız yapıyordunuz. rodaja biraz daha dikkat ederseniz motorunuz daha uzun ömürlü olur..

motorunuz hayırlı olsun..
ayrıca gezide güzelmiş.
yanlış görmediysem 712 kilometredeki motorla 90 km civarında hız yapıyordunuz. rodaja biraz daha dikkat ederseniz motorunuz daha uzun ömürlü olur..

Aslında çok haklısın ama motorun kitapçıginda ilk 500 km 500 km yüksek devirde ve hızda kullanmayın yazıyor bende 712 km " ye kadar öyle yaptım ve uzun yol olduğu geç saatte kaldığım için n

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------

Ya mobilden yazıyorum. Alıntılarda biraz sorun oluyor doğru düzgün yazamıyorum. Kusura bakmiyverin artık.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gitmeden önce tereddüt etmiştiniz, nasıl dediğimiz gibi hiçbir şeye ihtiyaç duymadın değilmi?
ilk gezi için güzel ve temiz kazasız belasız gezi olmuş.. daha çok gezersiniz inşallah, motorun maşallahı var..
birde benim tavsiyem artık 1000 bakımından sonra motorunuzu her viteste zorlayın, yüksek devirde vites değiştirin, açılsın motor iyice..
97 oktanla yapılması daha iyi olur, fabrikadan çıkınca içindeki çapakları, küçük parçaları yakarak dışarı atmasını sağlar ve yapışıp tabakalaşmasını önler..

Matorunuzda hayirli olsun gezinizde
karismak istemem ama ben motoru aldim sigarayi biraktim ona verecegim parayi benzine veriyorum ondan cekecegim duman yerine sizin gibi kendimi dogaya atip oksijen cekiyorum
yolunuz acik korumaniz tam olsun

güzel gezi olmuş,emeğine sağlık.tekerin düz bassın,allah kaza bela vermesin..

İlk ve güzel bir gezi olmuş.Teşvikiye şelaleri de bayağı kabarmış ,bu sene bu halini görmemiştim.
Böyle geziler adamı gezi müptelası yapar bir defa çıktımnı daha da kurtaramazsın gayri.

Yalova'dan Yenikapı'ya tarifeli feribot seferleri yapılıyor,1,5 saate eve dönebilrsin.

Son düzenleme:
gitmeden önce tereddüt etmiştiniz, nasıl dediğimiz gibi hiçbir şeye ihtiyaç duymadın değilmi?
ilk gezi için güzel ve temiz kazasız belasız gezi olmuş.. daha çok gezersiniz inşallah, motorun maşallahı var..
birde benim tavsiyem artık 1000 bakımından sonra motorunuzu her viteste zorlayın, yüksek devirde vites değiştirin, açılsın motor iyice..
97 oktanla yapılması daha iyi olur, fabrikadan çıkınca içindeki çapakları, küçük parçaları yakarak dışarı atmasını sağlar ve yapışıp tabakalaşmasını önler..

Evet doğru dediğiniz gibi hiçbirşeye ihtiyacım olmadı yalnız zincir spreyi ( benim hatam) zinciri yağlamayı unuttum onun için yalova dörtyolda bi motosiklet aksesuarları satan bi dükkan vardı ordan kıytırık bi zincir yağı aldım hiç yoktan iyidir....

evet 1000 bakımdan sonra yüksek devirde değiştiricem vitesleri bunu bazı büyüklerimdednde duydum dediğin gibi yapıcam önerin için sağol.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

Hayırlı olsun... güzel gezi olmuş. Foto lar da güzel. Eline sağlık.

teşekkürler.....

Güzel gezi nice güzel ve sorunsuz kilometreler dilerim...Tekerin düz bassın,kaskın asfalt görmesin.

İlk ve güzel bir gezi olmuş.Teşvikiye şelaleri de bayağı kabarmış ,bu sene bu halini görmemiştim.
Böyle geziler adamı gezi müptelası yapar bir defa çıktımnı daha da kurtaramazsın gayri.

Yalova'dan Yenikapı'ya tarifeli feribot seferleri yapılıyor,1,5 saate eve dönebilrsin.
Abi öyle valla delirmiş gibi sanki ben zaten gezi müftelasıyım abi yanına uğruycaktım konunun başında yazdığım gibi geç çıktım yola akşam da karanlığa kalmıyım dedim yinede kaldım :) zaten o saatlerde seni rahatsız edemezdim ama düşünmen yeter sağol bi dahaki sefere yanındayım.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

Güzel gezi nice güzel ve sorunsuz kilometreler dilerim...Tekerin düz bassın,kaskın asfalt görmesin.

Bu iyi dileklerin hepimiz için sagol...

Bu güzel kareleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim , tekerin düz bassın. Gezilerinin de devamını bekliyoruz:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar