- Konu Yazar
Merhaba ilk gezimi sizinle paylaşıyorum Gitmektte biraz tereddüt ettim ama gittim iyide yapmışım. aslında sabah 06-00 da yola çıkıcaktım ama hava çok pusluydu ve hafiften yağmurda atıyodu onun için vazgeçip uyumuştum
fakat saat 10-30 da kalktım ve bi baktım hava süper açık :queen: hemen çıktım yola ama gittim iyide yapmışım.
rotam: yalova -çınarcık-teşvikiye
Buyrun resimler
ilk önce depoyu dolduralım

ve yola koyulalım.

çoğunlukjla bu hızda gittim motor daha 1000 km olmadığı için fazla sıkıştırmak istemedim burda km yi görüyorsunuz döndüğümde km 980 "idi

burda bi sigara molası

feribotta motorcu bir arkadaş denk geldi oda bursaya gidiyormuş. topçular iskeleye kadar muhabbet ettik

gezimin sebebi olan arkadaşım nevaleyi aldı göründü karşıdan

ve yayla yolu erikli yaylası şelaleler.

burda yolu dağdan gelen su kapatmış geçemedik ve delmece yaylasına kadar çıkamadık haliyle geri döndük.
ale:

Yükseklere tırmandıkça gölgede kalıp hala erimeyen karlar var.

inanın burdan çok korktum arkadaşım oranın yerlisi olduğu için ben alışığım devamlı geliriz buraralara dedi burası kışın böyle karlar eridiği için şelale çok dehşet akıyor yazın azalıyo dedi

maşaalah karakızım o kadar dik rampayı 2 kişi
92 kilo ben 94 kilo arkadaşım
) rahat rahat çıktı banamısın demedi.

donüşte hava karardığı içi malesef foto çekemedim.
İlk gezim tecrübem ve forumda"da ilk kez paylaştığım için hatam olduysa kusura bakmayın artık.(bu kadar yazabildim kalavyem biraz kötüdür de:sunny: :santa:
ale:
fakat saat 10-30 da kalktım ve bi baktım hava süper açık :queen: hemen çıktım yola ama gittim iyide yapmışım.
rotam: yalova -çınarcık-teşvikiye
Buyrun resimler
ilk önce depoyu dolduralım

ve yola koyulalım.

çoğunlukjla bu hızda gittim motor daha 1000 km olmadığı için fazla sıkıştırmak istemedim burda km yi görüyorsunuz döndüğümde km 980 "idi

burda bi sigara molası

feribotta motorcu bir arkadaş denk geldi oda bursaya gidiyormuş. topçular iskeleye kadar muhabbet ettik

gezimin sebebi olan arkadaşım nevaleyi aldı göründü karşıdan

ve yayla yolu erikli yaylası şelaleler.

burda yolu dağdan gelen su kapatmış geçemedik ve delmece yaylasına kadar çıkamadık haliyle geri döndük.

Yükseklere tırmandıkça gölgede kalıp hala erimeyen karlar var.

inanın burdan çok korktum arkadaşım oranın yerlisi olduğu için ben alışığım devamlı geliriz buraralara dedi burası kışın böyle karlar eridiği için şelale çok dehşet akıyor yazın azalıyo dedi

maşaalah karakızım o kadar dik rampayı 2 kişi

donüşte hava karardığı içi malesef foto çekemedim.
İlk gezim tecrübem ve forumda"da ilk kez paylaştığım için hatam olduysa kusura bakmayın artık.(bu kadar yazabildim kalavyem biraz kötüdür de:sunny: :santa: