ilk düşüşümü yaşadım....

geçmiş olsun arkadaşım Allah cc bidaha kaza yaşatmaz inş hiç kimseye bence okula giden küçük bir çocuga sadaka niyetine ufak bir haşlık ver bu kazayı belasız atlattın için hadisi şerif peygamberimiz s.a.v hadislerinde sadakanın kazayı ve belayı def ettini söyliyor ara sıra sadaka vermeye çalışmalıyız

Son düzenleme:
çok geçmis olsun... insanlardan yardım bekleme etmezler "asfaltı neden çiziyorsun" diye dövmesinler yeter :p

bende 3 hafta önce 20-30 km hızla giderken viraja giricem hız azaltıyorum ön frene dokundum ve bir baktım yerdeyim :pale: daha sonra yerden kalkmaya çaliştim ve düsme sebebimi anladim yere yağ dökmüş biri veya dökülmüş:pr: (bende ve motorda birsey yok)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun, o durmayan arabaların da başına gelecek sen de onlara durma:cherry:

Geçmiş olsun İnşallah son kazan bu olur. Allah kazadan beladan korusun

geçmiş olsun....

dikkat etmek lazım sanada tecrübe olmuş bundan dersler çıkarmak gerek

düz yolda herkes gider motorun güzelliği zaten virajdır bence

keyifli sürüşler :)

Geçmiş olsun, son kazan olur inşallah. Korumaların önemini bir kez daha görmüş olduk :cat:

çok saolun arkadaşlar birbirini anlayan insanların birarada olması çok güzel birşey bunu tekrar gördüm. İnşallah kimsenin başına gelmez.

Moderatör
Geçmiş olsun, böyle ufak kazalar üzmez, ders verir :) ALLAH daha beterlerinden korusun..

allah korumuş çok dikkat etmek lazım kardeşim etrafta motorcu yokmuydu kurye arkadaşlar filan yardım ederlerdi sana?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun.. Bizim motorların kötü yanı bu arka tekerler büyük fakat cok fazla ya yatırmaya gelemiyorlar..

arka tekerlerin geniş olmasının nedeni zaten bu yatırmayı tolere edip ağırlığı dengelemektir, bu yüzdendir virajda düşüyor ya da şeritten kayıyorsan fren değil yatır gaz aç denmesi.. yanlış teknikten ötürü basit hatalar yapabilmemiz muhtemel.. ama arkadaşın ön teker bilyelerinde boşluk varmış.. belki herşeyi bu hazırladı allah bilir, ama şu bir gerçek arkadaş kazayı ucuz atlatmış.. viraj dönüş tekniklerini iyi bilip başımıza geleceklere hazırlıklı olmalıyız.. geçmiş olsun tekrar mirty..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar