ilk düşüşümü yaşadım....

Bugün ilk düşüşümü yaşadım hani bi laf vardır ya düşmeyen motorcu yoktur düşücek motorcu vardır diye, ben pek inanmazdım ama benimde başıma geldi. Okula giderken yokuş yukarı sola doğru virajı alıyordum ki arka taraf kendini viraj dışına doğru atmaya başladı tam toplamayı başarmıştımki acemiliğimden olsa gerek kurtaramadım ve motor altımdan kaydı, allahtan ayağım altında kalmadı. O sırada dua ediyorum arkadaki araba inşallah üzerime çıkmaz diye tabii adam beni çok yakın takip ediyodu hızını bile kesmeden geçti gitti. Bir tek kişi bile durup yardım etmedi 3-4 araba vardı o civarda bende gittim adrenalinden olsa gerek koca motoru kaldırdım hemen kenara çektim. Korumalarım tamdı montta küçük yırtıklar oldu dirsek korumasında o kadar.
Hemen boyasına baktım çizilmişmi diye bişey olmamış allahtan sinyallerim ve debriyaj kolu kırıldı o kadar. Allah kimsenin başına vermesin.

beterinden saklasın
tecrübe denilen şey bu moralini bozma

geçmiş olsun

Gecmis oldun saniyorum viraja sert girip cok siki fren yapmissin.neyse olacakla olecege care yok derler Allah beterinden saklasin.keyifli surusler

geçmiş olsun arkadaşım,bak ben 2 hafta bastonla yurecam doctor rapor verdı..
allahtan sana birşey olmadı.kazasız belasız devam..

Teşekkürler arkadaşlar. Aileme söylemedim düştüğümü malum motosiklete pek iyi gözle bakmıyorlar, sizlerin sayesinde moral buldum çok sağolun. Servise götürdüğümde usta ön tekerlek bilyalarında boşluk olduğunu söyledi belki ondan kaynaklı olabilirmiş hızım 30-40 kilometre civarındaydı tabii usta öyle diyince bende heralde ondandır dedim serviste şimdi iki güne çıkıcak inşallah.

çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin..O geçip giden arabadakilere de Allah insan olmayı nasip etsin.

geçmiş olsun.. Bizim motorların kötü yanı bu arka tekerler büyük fakat cok fazla ya yatırmaya gelemiyorlar..

aramiza hosgeldiiin ::asker::

motorunda ve sende bisey olmadigina sevindim, yaa o debriyaj ve fren manetleri oyle gicik seyler iste, aninda yamulur kirilirlar.. sinyal, ayna falan hic affetmez yere degdilermi kendilerinden gecerler..
motora bindikce daha cok ustalasacak, daha cok tehlike yasayacak, daha cok ustalasacak ve daha cok tehlike yasayacaksin... icindeki keyfi kaybetmedigin surece bu halka booyle zevkle devam edecek..

gecmis olsun :rendeer:

bu vesileyle hayatımın film şeridinide görmüş oldum:p iyiki sinyal, mnet falan kırıldı ben asıl boyası gidicek diye korktum artık tam manasıyla motorcu olma yolunda büyük bi adım attım:)

Geçmiş olsun kardeşim , dün ben bugün sen..
Umarım son kazamız bu olur..

Gecmis olsun arkadasim, herkesin bir kazasi ufak, buyuk vardir zaten merak etme. Bende ilk kazami 15,000 km den sonra yaptim. Insana sanki hic kaza yapmayacakmissin gibi geliyor ama mutlaka herkesin basina geliyor. Onemli olan hala ilk gunki gibi tedbirli, full korumali ve sakin olmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar