İlk düşüş, günlük güneşlik havada buzlanma tehlikesine dikkat.

Geçmiş olsun, siftahı yapmışsın. :) En kötü kazan bu olsun inşallah:rendeer:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun.

geçmiş olsun ben de motoru aldığım ilk gün yapmıştım ilk kazamı =) düşmeden olmuyo galiba bu iş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohoo ben milli olalı epey oldu :)

2008 de Milli maç zamanı Taksimden forma alıp Dolmabahçe'ye inerken sağolsun arkamdaki artçıyla yatırmıştım hoppala

Geçmiş olmuştür herhalde :) Amman kazasız sürüşler :)

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Engin çok geçmiş olsun arkadaşım, neyse ki sen de benim gibi korumaları tam takanlardansın da vücudunda ciddi bir hasar olmamış, ilk ve son kazan olur inşallah..

Osbourne Arkadaş:cat:

Büyük geçmiş olsun ve son olsun umarım:cat: İnsan yaz kış bezerek kuşandığı korumaların, o ilk yer ile temas anında ne demek olduğunu anlıyor. O bir saniyelik ilk darbe anında üzerimde bunlar olmasa hakkatten kakayı yemiştim diye düşünüyor. Tekrar büyük geçmiş olsun. Ustaların dediği gibi, kaskını yenilemeyi unutma.:cat:

Teker teker hepiniz sağolun arkadaşlarım..Sevenimiz ne çokmuş meğer :)

O an kafamdaki kask eski kapalı kaskımdı zaten yenisini kullanmaya devam edeceğim yani sorun yok :wiinkk:

Bu arada şuan evdeyim, sağımı solumu inceledim..Moraran yerler epey çoğalmış ve öyle enteresan yerler ki o kısımları koruyan bir koruma ekipmanı yoktur sanırım..Lakin korumalar işini görmüş olacak ki tam takım giyindiğinde bile korumasız kalan ufak tefek yerlerde çürümeler olmuş..
Baldır koruması almak gerekecek sanırım :mrgreen:

Tekrardan herkese eyvallah ve bitiriş cümlem gene Tam korumasız yola çıkmayın! olacak..
Ngo oi ney* motosiklet.net..

* Ngo oi ney: Çin'ce "sizi seviyorum" :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar