hımm..anlattığın şeylere göre teşhisim; motovirüs kapmışsın cansu.malesef insanın kanına girdiği andan itibaren vücuda yerleşen ve hiçbir zamanda kandan temizlenemeyen bir virüstür.ancak semptomları ortadan kaldırıcı tedavi yapılabilir,bununda dozu günde 1 saatde olsa motosiklet kullanmaktan geçiyor.eğer şikayetler ortadan kalkmazsa bu süre uzatılabilir.allah acil şifalar (yani bir motosiklet) versin :mrgreen:2 gün önce ilk defa scooter kullandım cok mutluyum tahmin ettiğimden cok daha güzelmis dönuslerde hafiften yatırdım fln
20-25dk sürdü sadece ama yine de muhtesemdi..
cook mutlu oldum
:rendeer:
cako la artik sanada bi motosiklet alsak olmazmi.kurtul su artciliktan cakoooooooooay ay ay ayyyyyne de mutLuu olmuşşş... inşşş kendi enduronLaaa da dolaşırsın bi gün
![]()
hımm..anlattığın şeylere göre teşhisim; motovirüs kapmışsın cansu.malesef insanın kanına girdiği andan itibaren vücuda yerleşen ve hiçbir zamanda kandan temizlenemeyen bir virüstür.ancak semptomları ortadan kaldırıcı tedavi yapılabilir,bununda dozu günde 1 saatde olsa motosiklet kullanmaktan geçiyor.eğer şikayetler ortadan kalkmazsa bu süre uzatılabilir.allah acil şifalar (yani bir motosiklet) versin :mrgreen:
hımm..anlattığın şeylere göre teşhisim; motovirüs kapmışsın cansu.malesef insanın kanına girdiği andan itibaren vücuda yerleşen ve hiçbir zamanda kandan temizlenemeyen bir virüstür.ancak semptomları ortadan kaldırıcı tedavi yapılabilir,bununda dozu günde 1 saatde olsa motosiklet kullanmaktan geçiyor.eğer şikayetler ortadan kalkmazsa bu süre uzatılabilir.allah acil şifalar (yani bir motosiklet) versin :mrgreen:
sdc scooter die kücümsemyn
ilkti benm icin
günün birinde DAKAR ins..
2 gün önce ilk defa scooter kullandım cok mutluyum tahmin ettiğimden cok daha güzelmis dönuslerde hafiften yatırdım fln
20-25dk sürdü sadece ama yine de muhtesemdi..
cook mutlu oldum
:rendeer:
bununda dozu günde 1 saatde olsa motosiklet kullanmaktan geçiyor.eğer şikayetler ortadan kalkmazsa bu süre uzatılabilir.allah acil şifalar (yani bir motosiklet) versin :mrgreen:
Ah bir de vitesli kullansan :wiinkk: