ilk defa..

2 gün önce ilk defa scooter kullandım cok mutluyum tahmin ettiğimden cok daha güzelmis dönuslerde hafiften yatırdım fln
20-25dk sürdü sadece ama yine de muhtesemdi..

cook mutlu oldum

:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehehe aman allahım ne güsel:)

sdc scooter die kücümsemyn
ilkti benm icin
günün birinde DAKAR ins..

dilerim devamında haaylindeki makinayı da kullanırsın.

sağlıcakla.

2 gün önce ilk defa scooter kullandım cok mutluyum tahmin ettiğimden cok daha güzelmis dönuslerde hafiften yatırdım fln
20-25dk sürdü sadece ama yine de muhtesemdi..

cook mutlu oldum

:rendeer:
hımm..anlattığın şeylere göre teşhisim; motovirüs kapmışsın cansu.malesef insanın kanına girdiği andan itibaren vücuda yerleşen ve hiçbir zamanda kandan temizlenemeyen bir virüstür.ancak semptomları ortadan kaldırıcı tedavi yapılabilir,bununda dozu günde 1 saatde olsa motosiklet kullanmaktan geçiyor.eğer şikayetler ortadan kalkmazsa bu süre uzatılabilir.allah acil şifalar (yani bir motosiklet) versin :mrgreen:

valla bu arkadaşı geçenlerde kutlamıştım özelden yaşına göre olan moto sevdasından bide tabiiki bu motorum endruo olması zaten ayrı bi güzeelik die düşünüorum gelelim ilk sürüş deneyimine daha ilk deneyiminde bile motoru yatırmaktan çekinmediğine göre sana söylenecek pek bişey yok sanırım ....ilerlemeye devam et mt olarak başarılar dilioruz sana :D

ay ay ay ayyyyy :) ne de mutLuu olmuşşş... inşşş kendi enduronLaaa da dolaşırsın bi gün :)

hımm..anlattığın şeylere göre teşhisim; motovirüs kapmışsın cansu.malesef insanın kanına girdiği andan itibaren vücuda yerleşen ve hiçbir zamanda kandan temizlenemeyen bir virüstür.ancak semptomları ortadan kaldırıcı tedavi yapılabilir,bununda dozu günde 1 saatde olsa motosiklet kullanmaktan geçiyor.eğer şikayetler ortadan kalkmazsa bu süre uzatılabilir.allah acil şifalar (yani bir motosiklet) versin :mrgreen:

hahah arkadaş doru sölüyo buna motovirus derler banada böle bulaştı hiç bir antivirüs silemiyo :queen:

Bu virüsü yazandan allah razı olsun:queen: :queen:
senide tebrik ederim cansu allah yardımcın olsun.tamamına erdirsin inşallah:p

Tebrikler öğrendin demek , ama 2 gün sonra sakın kendine motosiklet kullanmayı öğrendim deme sonra ilk kazanı yaparsın allah göstermesin , hep dikkat her zaman dikkat :)

bununda dozu günde 1 saatde olsa motosiklet kullanmaktan geçiyor.eğer şikayetler ortadan kalkmazsa bu süre uzatılabilir.allah acil şifalar (yani bir motosiklet) versin :mrgreen:

Hocam yanlışın var, zamanı artırmakla birlikte dozajın da yükselmesi gerekiyor (sürekli cc artırımı yapmak istiyor insan)

Ah bir de vitesli kullansan :wiinkk:

Kessinlikkle , bunu ayrıca denemelisin c@nsu, ikisinin ne kadar farklı duygular olduğunu göreceksin. E güzel bir başlangıç olmuş yine de... Yollarda görüşmek dileğiyle.. :cat: :wiinkk:

vitesliyi gercekten ogrenmek istiyorum ama daha babamın scooter kullandıgımdan bile haberi yok :pr:

herkese cook tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar