ılk defa motordan düştüm

arkadaslar bugece saat bır sularında havanın yagıslı olması nedenıyle .anı fıren yapmaktan dolayı motor kaydı ve dustum.ılk defa motordan dusuyorum canım cok sıkıldı .gercı motoru alalı berı hıc yagmurlu havada kullanmamıstım.arka fıren kıtledı heralde.keeway matrıx kullananlar yagıslı havalarda dıkkat etsın.anı fırende yatıyo motor.sol aynayı kırdım onemlı bıseyım yok.

Geçmiş olsun...

Allah korumuş ; Bir daha yaşamazsın inşallah...

(İstanbulda yağış olması iyi.Biz izmirde piştik artık susuzuz...)

geçmiş olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin benimde başımdan geçti böle bir olay belediyenin çöp kamyonu nasıl yapmışsa yolun her tarafı çöp suyu yani ipte yürümedeki denge lazımdı motoru sola yatırdım ayağımıda aniden koydun incilmişti hatta öle durabildim...

abi çok geçmiş olsun biraz daha dikkat mümkün olduğunca yağışlı havada motor surmemeye çalış

Super Moderator
geçmiş olsun sende bişi olmaması sevindirici:rendeer:

geçmiş olsun...önemli birşeyinin olmaması sevindirici...

bu yaz yeni motora başlayan arkadaşlar özellikle yağışlı havalarda çok dikkat etmeli...yağmurun ilk yağdığı zamanlar çok tehlikelidir yerler jilet gibi kayar çok zor durumda kalmadıkça sert fren yapmayınız...yerler ve lastik tamamen ıslandıktan sonra bu sorun ortadan kalkar ama yinede kuru asfalta nazaran durma mesafeniz uzayacaktır... :cat:

Olur ya;Zati motordan düşmeden motorcu olunmaz :) Önemli olan bu düşüşlerden en az hasarla kurtulmak.Geçmiş olsun

Geçmiş olsun , sana özellikle tavsiyem lastiklerini daha iyi bir marka ya da kalitelisi ile değiştirmendir...Daha önce arkadaşımın kanuni hussarın da aynı sorunu yaşamıştım lastikler yağmurda tutunamıyor....
Lastikleri değiştirince sorun çözülmüştü....

bende düştüm dün çok kayıyo tekerlerde sorun var bzm brz mrk etme bunu ucuz atlatmıssın bndn snr dikkat edersn dha kotu bsy gelmesin basına:rendeer:

asm

bununla geçmiş olsun,yağmurlu @Syriana'nın dediği gibi yağışın ilk anı sabun gibi kayar asfalt

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun abi allah tekrarını yaşatmasın inş ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar