https://www.sahibinden.com/ilan/vas...rsatlari-kawasaki-ninja-250sl-692081520/detay
Merhabalar, ninja 125 ten bahsetmiştiniz bildığım kadarıyla ninja 125 yoktu bu yıl gelmediyse..
400 size olmaz zaten.
Yukarıda linkini attığım motor ninja 250sl.Bunun naked olanini kullaniyorum.Birazda arabacilar falan karenaj sebebiyle gaza gelmesin diye yonelmistim.Tarzın yasi olmaz bence sizden biraz buyugum yas olarak..Fakat sıfır tecrübeyle binilecek motor değil, sert gaz tepkisi var, keza amortisorlerinden freninine yeni birisi için kütük gibi gelebilir selesi,alt devirleri oldukça torklu biraz pişine kadar başka motor bakmak daha iyi olabilir...Yine de düşünürseniz alternatif olur diye atıyorum, bildiğim kadarıyla başka bir iki bayide kalmiş olabilir..
R25 düşünürseniz alt devirlerinin zayıf olması alismanizi kolaylaştıracaktır, oturuş pozisyonu itabiriyle daha rahattir.Fakat üst devirlerde de acemiye sıkıntı yaratabilir son hızı da yuksek..
Bence cbr 125 iyi olur gibi tabii temiz motor bulmak da lazim, biraz kullandıktan sonra satip beklenti dahilinde motesikleti değiştirirsiniz. Pek bir zarariniz da olmaz..Temiz 125 bulunamazsa cbr250 olabilir...
Parayla ilgili çok rahatsanız, hızla hiç zorum yok diyorsanız suzuki gsxr250 yi de (absli) kesinlikle değerlendirin, eğitim mutlaka alın..