İlk defa böyle tasarıma sahip scooter gördüm

Motosikleti
Ns200 15"
Gittiğim yakınım İstanbul'da gençliğini ve belli bir miktar çalışma hayatını oralarda geçirmişti bu yüzden bu tarz şeylerde sıkıntı yaşamayız.

İstanbul'a gittiğimizde arabayı genelde Üsküdar İspark veya ara caddelere bırakır feribot ve metro ile ulaşım sağlarız, iş gidişi ve çıkışı olduğu saatlerde arabayı kullanmayız hatta döneceğimiz vakit gece 11 gibi olur ve trafiğe yakalanmadan akar gideriz.

Açıkçası hava temizliği ve görsel güzellik olarak İstanbul Bursa'dan artık daha önde, Bursa'da artık şehir içinde bile hava kirli ve fabrikaların pis havaları bütün şehre ulaştı, gezmek dolaşmak için İstanbul çok daha güzel bir yer ama Bursa'da insan kendini daha çok geliştiriyor çünkü İstanbul gibi gidip sahilde yürüyüş veya bisiklet sürecek alanlar yok.

Dikkatimi çeken bir unsurda İstanbul'da Bursa'daki gibi ölmüş ama gömülmeyi bekleyen tipler sokaklarda yok, Bursa eski kültürünü ve güzelliğini kaybetti.

Son olarak İstanbulda skuter kullanıcıları özellikle kuryeler tam psikopat, en son gittiğimizde özenle trafiği inceledim ve oradaki kuryelerin ruh hastası veya mazoşist olduğunu düşünmeye başladım. :D

Son olarak İstanbulda skuter kullanıcıları özellikle kuryeler tam psikopat, en son gittiğimizde özenle trafiği inceledim ve oradaki kuryelerin ruh hastası veya mazoşist olduğunu düşünmeye başladım. :D
İstanbul trafiğinde artık otomobil kullanıcılarından çok sürekli motor kullanan biri olarak kuryelerle cebelleşiyorum , emniyet şeridinde 60-70 le giderken arkadan 100 le gelip olmayan yolu isteyenler için bir hafta GS le çıkıp zart diye fren yapıp alayına takla attırasım geliyor yalan yok 😬

İstanbul trafiğinde artık otomobil kullanıcılarından çok sürekli motor kullanan biri olarak kuryelerle cebelleşiyorum , emniyet şeridinde 60-70 le giderken arkadan 100 le gelip olmayan yolu isteyenler için bir hafta GS le çıkıp zart diye fren yapıp alayına takla attırasım geliyor yalan yok 😬
aynısını sana Zontes'li biri yaparsa sıkıntı olur ağabey

Motosikleti
Ns200 15"
Denize dökülen düşman gibi bu taktikle kuryeleri denize dökmek lazım. 😁

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Benim de yanimdan sacma sapan gecerlerken tekme atasim geliyor. Bi de çin mali scooterlara binen dayilar var, onlar da kuryelerden sonra gelir😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denize dökülen düşman gibi bu taktikle kuryeleri denize dökmek lazım. 😁
Bölünerek cogaliyorlar, dok dok nereye kadar😂

Motosikleti
Ns200 15"
Benim de yanimdan sacma sapan gecerlerken tekme atasim geliyor. Bi de çin mali scooterlara binen dayilar var, onlar da kuryelerden sonra gelir😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bölünerek cogaliyorlar, dok dok nereye kadar😂
Ben önümüzdeki ay bırakıyorum, artık stressiz ve sinirsiz bir hayatım olacak. :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ne gömdünüz Taksim'i be 😊
Çiçek Pasajı ve çevresi gayet güzel yenilecek , içilecek mekanlar var ,
gençken 80-90 larda bir başkaydı elbette ama hala gidilebilecek yerler var..
Valla ben Nevi Zade'ciyim. Tek sokak olduğundan beri giderim. Balık yiyeceksem Aret'e, et yiyeceksem Babel'e, ayva tatlısı gömeceksem ara sokaktaki pastaneye, kahve içeceksem Mandabatmaz'a. Rutin bu şekilde.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Garibanın yüzü güler mi hiç? İşim bittiğinde trafikten çekip köyde kırbaç vuracağım, Uludağ'ın eteklerinde Spontini'nin ırzından geçeceğim.
Top gearda toyota hiluxa yapmadiklarini birakmamislardi. En son " daha yapabilecegimiz bir suru sey var ama artik saygidan yapmayacagiz ve sergileyecegiz" demislerdi. Spontinin neyi eksik

Motosikleti
Ns200 15"
Top gearda toyota hiluxa yapmadiklarini birakmamislardi. En son " daha yapabilecegimiz bir suru sey var ama artik saygidan yapmayacagiz ve sergileyecegiz" demislerdi. Spontinin neyi eksik
Birçok cıvatası, klipsleri ve karenajları eksik bunlar yetmezmiş gibi tam bu cümleyi aklımda kurarken yere düşen metal sesi geldi sanırım motosikletin bir parçası daha eksildi. :ROFLMAO:

Valla ben Nevi Zade'ciyim. Tek sokak olduğundan beri giderim. Balık yiyeceksem Aret'e, et yiyeceksem Babel'e, ayva tatlısı gömeceksem ara sokaktaki pastaneye, kahve içeceksem Mandabatmaz'a. Rutin bu şekilde.
Bir ara İstanbul'da bile yaşamış biri olarak bu bahsettiğin yerlerin hiç birini duymadım. Çok cahil kalmışım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar