Geçmiş olsun. İnsanı psilojisi. Elle tutulacak birşey olmamasına rağmen, kararlarımızda en etken faktör. Motosikletin hasarlı, canın yanmıyor ve onarımda sorunlar yaşıyorsun. Çok can sıkıcı bir süreç.
Bence, acele etme. Sırasıla. Sağlığına iyi bak. Motosikletin masrafı doğru düzgün karşılandım. Onarımı temiz olsun. Yani, baya bir işin varken, birde kullanıp kullanmamayı şimdiden düşünme.. Maddi manevi yaraların bir iyleşsin, sonra rahat bir şekilde motosikletini ister satar, ister süsler, ister sürer, istersen bir daha yüzüne bakmasın. En azından doğru kararı vermiş olursun ve sonradan niye sattım niye satmadım diye pişman olmazsın. Şimdilik geçmiş olsun.
istanbu_gezg' Alıntı:
Nekadar ifşa olup, ukalalığa devam etmeyi düşünüyorsun bilmem, ama bu seni son kez dikkate alışım. Devamında ya ruhhastası yada bir saygısızlık olarak görüp dikkte almayacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
Bu ne la. Kendini ifşa edilemeyen, benim yorumuna niye maydanoz oluyor, İstanbul nebileyim ne. Kovun ya şunu iyice arapsaçı oldu burası. Onda saç bile yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Hala resim veya video için sade link vermeyi anca becermişim, adam benim yorumunda kendini ifşa edilmesinden birde resim koyuyor. Yok artık. Microsoft kodexin vitual gerçeğimi bu, anlamadım.