ilk bakım

arkadaşlar kymco agility 125 400 bakımı yaptırdım..Motor süper oldu..perf arttı tek kişi 130 km/h gordum ....
arkadaşlar yakıtını azaltmak için rolantiyide düşürtdüm ilk aldıgımda aşırı yuksekti şimdi cok ekonomik hale geldi rolantiyi dusurmem ilerde sorun olurmu?..Perf rolantiyle alakası yok heralde..Ama hava soğuk olunca zor calısır dediler ama fazla sorun olmaz marşa uzun sure basınca calısıyor tşkler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saatler olsun, bol km.lere ve bol bakımlara diliyorum :cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
400km bakımı kaç rekat.:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar kymco agility 125 400 bakımı yaptırdım..Motor süper oldu..perf arttı tek kişi 130 km/h gordum ....
arkadaşlar yakıtını azaltmak için rolantiyide düşürtdüm ilk aldıgımda aşırı yuksekti şimdi cok ekonomik hale geldi rolantiyi dusurmem ilerde sorun olurmu?..Perf rolantiyle alakası yok heralde..Ama hava soğuk olunca zor calısır dediler ama fazla sorun olmaz marşa uzun sure basınca calısıyor tşkler..

Rolantiyi düşürmenin benim bildiğim bir zararı yok, soğuk havalarda ilk çalışmada belki sorun olur ama elinle azcık gaz verir öyle çalıştırırsın.

Motorunun teknik özelliklerini bilmiyorum, jiglesi varsa veya otomatik jigleliyse soğuk havada dahi sorun yaşamazsın diye tahmin etmekteytim.

Bu arada güle güle eskit, hayırlı olsun motorun.:rendeer:

hayır kol saati :cherry:

çıkmayacak olsaydım geyik bölümüne geçerdik :p

Çok naziksiniz ama nalları dikip uyumam lazım, gelecek bölümde inşallah.:p

Son düzenleme:
yakıtını azaltmak için rolantiyide düşürtdüm ilk aldıgımda aşırı yuksekti şimdi cok ekonomik hale geldi rolantiyi dusurmem ilerde sorun olurmu?..

Rolantiyle yakıtı düşüremezsin ancak rolantide çalışırken az yakar onuda fazla hissedemezsin.. Eğer yakıtı düşürmek istiyorsan hava ayarını açtır derim ama bu seferde eskisi kadar seri olmaz motorun..
Neyse hayırlısı olsun arkadaşım kazasız belasız sürüşler diliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar