ilginç takas teklifi nasıl ama? :))

ya oltu taşı da deyil bunlar hep si naylondan be bizim burda tanesini 1 ytl ye satıyorlar .
kafayı yemiş ya .:queen:

Kardeş eğerki Takasa girersen Bu koLeksiyonLa. Resimde En başta Görünen KehribaR (sarı oLan ) Ona Şimdiden Temizinden 200 YtL Veririm . :queen::cherry:

Tesbihlerin hammaddesini bilmediğimiz için belkide değerli bir kolleksiyona verip veriştiriyor olabiliriz:).Dönemin birinde Peder bey'e hedaye niyetinde bi tespih almıştım,ocağıma incir ağacı dikmişti.

Bende başlıyayım şimdiden sağdan soldan tesbih toplamaya ilerde cc büyüteceğim zaman teklifte bulunurum bende madem böyle şeyler olabiliyor:p:thumleft:

Moderatör
Ben bir tek ilginç teklif alanın şehrazat olduğunu sanıyordum :p

Üsdat benimde boss metal zone2 dist. pedalım var takas edek mi :p en azından işine yarar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu adam sıkı çalışıyor belli çünki bundan 5 gün önce bu adam benim kuzenede
teklif vermiş tesbih koleksiyonuyla birde ucuz bir motorla gsr600 üne talip olmuş
msj görünce ne güldüm ya ama azimli bulur birini yada bu adamın soner ismine takıntısıvar:)
kuzenimin ismide soner:)

harbiden bak soner ismine takıntısı var bu adamın:mrgreen:

al al al al kaçırma :p bak bunları alırsan hemen gidip kurtlar vadisi dizi setine satarsın xD puhahaha yeni bölümlerde bütün mafişlerin elinde senin tesbihler birde ünlü olursun :p en olmadı yazın sahil kenarında bir sergi açıp tanesi 1 ytl den satılır =)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benim ilk motor için de adamın biri 2 metrelik piton ve üzeri nakit ya da istersem 8 tane orta boy piton teklif etmişti:cyclopsan

Bu tespihtende çılgınca.:silent:

Üstüne nakit veya 8 tane orta boy piton he.:queen:

abi kabul et hemen teklifi motor yerine tesbihle gidersin gitceğin yere.benzin parası da yok ne güzel:mrgreen:

sitede yayınlayanlarda kabahat. günahını almayalım yine, belki altın kaplama olabilirler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar