ilginç takas teklifi nasıl ama? :))

puhaha :queen:

Adam manyamış mı ne? Madem o kadar kıymetli de niye satıyorsun be adam. Hani paraya sıkışmış satıyor olsa neyse. Dalgasına takılıyor adam sanırım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kolleksiyon hakkında bilgi yok.değeri ne bilemicem ama.değerli olabilir.

baya enteresan bi teklif olmuş bence bi düşün değerlendir:queen:

isterse bin yıllık olsun tesbih tesbih olduktan sonra

arkadaşlar bi arkadaş bana benim 2004 model 8 bindeki en 500 için ilginç bi teklif yaptı.gülüyümmü adamı bulup dövüyümmü anlamadım ne lan bu yarın birgün birde size sünnet kasetimle takas edermisiniz diye mesaj atarsa şaşırmayın:mrgreen:
linke bakın

http://www.sahibinden.com/tespih_kolleksiyonuWQQaXQQ10805792WQQpXQQdisplayitem&keyword=10805792

bu adam sıkı çalışıyor belli çünki bundan 5 gün önce bu adam benim kuzenede
teklif vermiş tesbih koleksiyonuyla birde ucuz bir motorla gsr600 üne talip olmuş
msj görünce ne güldüm ya ama azimli bulur birini yada bu adamın soner ismine takıntısıvar:)
kuzenimin ismide soner:)

Arkadaş:)

heheheh, bence hiç durma takasa gir derim:p Motorla ne edecen? gez dolaş arkadaş edin rüzgar al... nereye kadar. Al tespikleri, çekil köşene, çeeek:p Şaka maka adamın tespikleden biri Sultan Süleymanın bişeysi falan çıkıyormuş değeri biçilemeyen:mrgreen:

Ya da bak sana benden bir teklif takas için:cat: ben de bir Teyyare Var, bildiğin gaz ile çalışıyor. Çok Doğal Gaz:) Ben sana teyyareyi vereyim takas olarak, gazı senden, gez dolaş keyfince:p

Ben diyim sana şaane teklif:cat:

bu adam gidona boy boy tesbih asiodur! :p

Bu tesbihleri birer kez çeksen sabır kübü olursun! :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
atasından kalmıştır. yoksa meraklısı olsa öpsen bile vermez kolleksiyonunu. belki de bit pazarında satılanların fotosunu çekmiştir. tanesi 50 kuruşa 1000 tane verir sana :D

Benim ilk motor için de adamın biri 2 metrelik piton ve üzeri nakit ya da istersem 8 tane orta boy piton teklif etmişti:cyclopsan

bilader sen vermezsinde o tesbihlerin kac para ettigi hakkinda bi fikrin varmi ??? koleksiyoncular onlarin tanesine 700-800 ytl veriyo :wiinkk:

Katılıyorum. Pelesenk tesbihleri çok değerli 800 YTLden başlayanlar var. Hele bide koka ise vede parlatılmışsa çok değerli oluyorlar. Fakat gördüğüm kadarıyla adamın koleksiyonu PLASTİK tesphlerden oluşuyor.
Ama mutlaka satın alacak biri çıkar bu memlekete:queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
aynı teklif daha önce bazı arkdaşlara da yapıldı :D

asm

Bir tesbih ekspertizi bulup tesbihlerin kıymetini öğrenmeli :p

Saçma sapan mesajlar ile bende muhatap oluyorum.

Aslında mesajlara pek cevap vermemek lazım. (kurunun yanında yaşta yanar ama arasınlar telefonla artık)

O kadar değerli bi koleksiyon olsaydı masanın üstünde birbirine girmiş halde durmazdı:) Sen tespihi boşver gel benim pul koleksiyonumla takas yapalım:cherry:

incik boncuk dicem ama 7500ytl nasıl ediyo bu koleksiyon hayır ya üç kağatcı yada hasta :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Belki değeri 10.000 den fazla ediyordur.. İyi düşün...2500 zarar.... :p:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar