arkadaşların arasında yazmış olanlar olabilir okuyamadım tamamını 1 bidon benzin ve 1kg et al daha mutlu olamaz türkiyedeki en mutlu edici hediye
14 şubat bizim yıldönümümüz. Nişanımız 14.02.2009 da oldu. Sevgililer günü hiç ama hiç umrumda değil yani.![]()
5m migrosta 2.katta seiko saat mağazası var orda bulabilirsin.evet özellikle gece bu fonksiyonluğuyla tercih ediliyor ne çok pahalı nede çok ucuz,her kıyafetlede gider yakışıklı saattir hemen ilgi çeker:wiinkk:![]()
Askerde kullanacak ama çalınmaz inşallah. :silent: Malum ne götürdüyse yer değiştirdi. :mrgreen:
Yarın bi bakayım o zaman... Herhangi bir saat mağazası mı yoksa özellikle seiko mu ????
o zaman asker kardeşimizin gece görebileceği en iyi saatlerden birini önereyim seiko5 automatic jewels 21 oldukça şık ve speyşıl bir makinadır bakdıkça aşık gözler gibi parlar:rendeer:
Ben Kızarkadaşıma motosiklet yağ pompası hediye etmiştimBu motorun kalbidir ve tüm motora kanı olan yağı pompalar. Sana kendi kalbimi söküp veremiyorum ama, bil ki o kalp senin tıpkı bu elindeki gibi. demiştim. Marjinal ve değişik hediye vermede üstüme yoktur
. Başka bir arkadaşıma da piston debriyaj balatası, şanzıman dişlisi ve iridyum buji kombinasyonundan ödüle benzeyen bir heykel yapıp hediye etmiştim
![]()
@tubis:
ne tür bir hediye alman gerektiği konusunda yol gösteremeyebilirim ancak askerliğini yapmış biri olarak izne çıkan bir askerin psikolojisini sana anlatarak yardımcı olmaya çalışayım
bir çok şeyden uzak ve hayatını şu anda kısıtlanmış bir şekilde sürdürmek zorunda olduğu için mutalaka yapmayı özlediği bir çok şey vardır ve nişanlısı olarak sanada çıtlatmıştır. aramızda o'nu en iyi tanıyan sen olduğun için neyi en çok sevdiğini ya da yapmaktan en çok hoşlandığı şeyleri düşünerek bu yönde bir plan yapmanı öneririm. zira alacağın bir hediyeden ziyade yapacağın bir sürpriz askerden gelen birini çok daha fazla mutlu edebilir.
ne tür bir surpriz diyecek olursan orasını ben bilemem, dediğim gibi nişanlını en iyi tanıyan kişi sensin, düşün bi şeyler
hediye olarak saate gelince, güzel bir hediye olabilir ancak askerde zarar gömesi/yer değiştirmesi olası. (zarar grmesi bir yat kalka bakar) bu yüzden saat almanı önermem (saate bişi olursa bu seferde çocuğa dert olur nişanlımın aldığı saate boyle boyle oldu diye) saat almanı önermem ama yine de sen bilirsin, normal şartlarda alınacak bir saat çok özel bir hediye olabilir.
illa saat alcam diyorsan uyduruk çin malı radyolu bir kol saati ve kulaklık al![]()
Arkadaslarin hala seninle görüsüyorlar mi?:sunny:
::koop::
ankesörlü telefon kart al. şöyle 100000 kontör filan olsun :cherry: