İlginç Hediye Fikri*

arkadaşların arasında yazmış olanlar olabilir okuyamadım tamamını 1 bidon benzin ve 1kg et al daha mutlu olamaz türkiyedeki en mutlu edici hediye

5m migrosta 2.katta seiko saat mağazası var orda bulabilirsin.evet özellikle gece bu fonksiyonluğuyla tercih ediliyor ne çok pahalı nede çok ucuz,her kıyafetlede gider yakışıklı saattir hemen ilgi çeker:wiinkk::p

Askerde kullanacak ama çalınmaz inşallah. :silent: Malum ne götürdüyse yer değiştirdi. :mrgreen:

Yarın bi bakayım o zaman... Herhangi bir saat mağazası mı yoksa özellikle seiko mu ????

o zaman asker kardeşimizin gece görebileceği en iyi saatlerden birini önereyim seiko5 automatic jewels 21 oldukça şık ve speyşıl bir makinadır bakdıkça aşık gözler gibi parlar:p:rendeer:

bunun birsürü modeli var hangisi?
tahminimcce seiko snk805 i önerdin önermediysen bende onu tavsiye edebilirim ayrıca otomatik bir saat olması onu belkide ileride torunlarına bırakabilecek olmasını sağlar :) özellikle seiko olmasının bir sebebi fiyat/performans açısından önemli olabilir seiko5 ler kendilerini dünyaca kanıtlamış otomatik saatlerdir

Şimdi çarşıda konuşuyoruz. Benim ki biraz seçicidir. Küçük olacakmış, dijital olacakmış, alarmı olacakmış. :mrgreen: Geldiği zaman bakarız beraber artık.

@tubis:

ne tür bir hediye alman gerektiği konusunda yol gösteremeyebilirim ancak askerliğini yapmış biri olarak izne çıkan bir askerin psikolojisini sana anlatarak yardımcı olmaya çalışayım :)

bir çok şeyden uzak ve hayatını şu anda kısıtlanmış bir şekilde sürdürmek zorunda olduğu için mutalaka yapmayı özlediği bir çok şey vardır ve nişanlısı olarak sanada çıtlatmıştır. aramızda o'nu en iyi tanıyan sen olduğun için neyi en çok sevdiğini ya da yapmaktan en çok hoşlandığı şeyleri düşünerek bu yönde bir plan yapmanı öneririm. zira alacağın bir hediyeden ziyade yapacağın bir sürpriz askerden gelen birini çok daha fazla mutlu edebilir.

ne tür bir surpriz diyecek olursan orasını ben bilemem, dediğim gibi nişanlını en iyi tanıyan kişi sensin, düşün bi şeyler :)

hediye olarak saate gelince, güzel bir hediye olabilir ancak askerde zarar gömesi/yer değiştirmesi olası. (zarar grmesi bir yat kalka bakar) bu yüzden saat almanı önermem (saate bişi olursa bu seferde çocuğa dert olur nişanlımın aldığı saate boyle boyle oldu diye) saat almanı önermem ama yine de sen bilirsin, normal şartlarda alınacak bir saat çok özel bir hediye olabilir.

illa saat alcam diyorsan uyduruk çin malı radyolu bir kol saati ve kulaklık al :)

Ben Kızarkadaşıma motosiklet yağ pompası hediye etmiştim :) Bu motorun kalbidir ve tüm motora kanı olan yağı pompalar. Sana kendi kalbimi söküp veremiyorum ama, bil ki o kalp senin tıpkı bu elindeki gibi. demiştim. Marjinal ve değişik hediye vermede üstüme yoktur :). Başka bir arkadaşıma da piston debriyaj balatası, şanzıman dişlisi ve iridyum buji kombinasyonundan ödüle benzeyen bir heykel yapıp hediye etmiştim :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben Kızarkadaşıma motosiklet yağ pompası hediye etmiştim :) Bu motorun kalbidir ve tüm motora kanı olan yağı pompalar. Sana kendi kalbimi söküp veremiyorum ama, bil ki o kalp senin tıpkı bu elindeki gibi. demiştim. Marjinal ve değişik hediye vermede üstüme yoktur :). Başka bir arkadaşıma da piston debriyaj balatası, şanzıman dişlisi ve iridyum buji kombinasyonundan ödüle benzeyen bir heykel yapıp hediye etmiştim :)

Arkadaslarin hala seninle görüsüyorlar mi?:sunny:
::koop::

@tubis:

ne tür bir hediye alman gerektiği konusunda yol gösteremeyebilirim ancak askerliğini yapmış biri olarak izne çıkan bir askerin psikolojisini sana anlatarak yardımcı olmaya çalışayım :)

bir çok şeyden uzak ve hayatını şu anda kısıtlanmış bir şekilde sürdürmek zorunda olduğu için mutalaka yapmayı özlediği bir çok şey vardır ve nişanlısı olarak sanada çıtlatmıştır. aramızda o'nu en iyi tanıyan sen olduğun için neyi en çok sevdiğini ya da yapmaktan en çok hoşlandığı şeyleri düşünerek bu yönde bir plan yapmanı öneririm. zira alacağın bir hediyeden ziyade yapacağın bir sürpriz askerden gelen birini çok daha fazla mutlu edebilir.

ne tür bir surpriz diyecek olursan orasını ben bilemem, dediğim gibi nişanlını en iyi tanıyan kişi sensin, düşün bi şeyler :)

hediye olarak saate gelince, güzel bir hediye olabilir ancak askerde zarar gömesi/yer değiştirmesi olası. (zarar grmesi bir yat kalka bakar) bu yüzden saat almanı önermem (saate bişi olursa bu seferde çocuğa dert olur nişanlımın aldığı saate boyle boyle oldu diye) saat almanı önermem ama yine de sen bilirsin, normal şartlarda alınacak bir saat çok özel bir hediye olabilir.

illa saat alcam diyorsan uyduruk çin malı radyolu bir kol saati ve kulaklık al :)

Hergün planlar yapıyoruz arkadaşım :) Özlemez mi elbet herşeyi özledi, memleketini yemeklerini. Onların hepsi kolay, o istesin yeter ki hallederim ben.. ::blushani
Sadece hediye kaldı, spor yapamazı olduğu için eğitimlere katılmıyor. Yat kalk yapmıyor acemide bile yapmadı. :p Aman zaten kıl benim ki dijitaldi, alarmlıydı kendine beğendircem mecbur.. :mrgreen:
Teşekkür ederim uzun mesajın için arkadaşım.... :rendeer:

Arkadaslarin hala seninle görüsüyorlar mi?:sunny:
::koop::

:mrgreen::mrgreen:

benim kız arkadaşım motosiklete karşı çok ilgimin olduğunu bildiğinden dolayı bana doğum günümde nereden aklına geldiyse artık cbr 250rr makatini almıştı ama çok orjinal birşeydi yemin ederim kutuyu açıp baktığımda bu şirin şeyi gördüğümde o kadar duygulandım ki ağladım çocuklar gibi hayatımda aldığım en güzel hediyeydi benim için :)

konuyu 5 ay sonra hortlatmışlar :) neredeyse bır sonrakı yıldonumune yetişecekmiş. :)

Demişim şafak 392 vay anasını şimdi 86 :silent:

cimadam.jpg

Bu sevimli minik adamların kafası yemyeşil oluyor. Saç kısımları yemyeşil vücutları ise beyaz porselen. Dekoratik ve eğlenceli bir hediye bence :) http://www.ilgincbirsey.com/kategori/ilginc-hediyeler.aspx

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar