İlginç Bir Tasarim... Yorumu siz yapın

Vay be sözün bittiği yer.Başka ilginç tasarımları görmek isterim,nereden bulabilirim?

Süper tasarım. Yapanın eline sağlık. Korna olarak ne kullanıyolar acaba, ölüm marşı olmasın. :)

fikir emek çok başarılı

bir başka korkunç motor tasarımı ekleyeyim

bu resimi bi zamanlar ben eklemiştim hatta başlık açmıştım:):)sen benden önce davranmışsın:cat:ben bu motorları tasarlayanların ruh yapılarını merakediyorum yada bunları kullananların:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
afidersiniz depo nirde?..:mrgreen:

evet nirde:silent::silent::silent:

bende aynı şeyi düşünmüştüm:mrgreen: ama gerçekten iyi artı işçilikte gerçekten iyi

Depo nerde depo allloooo

manyağ la bunlar depo yapmayı unutmuşlar

la olum ağhlıgız nerde la

yaw bu motor yürüyomu:silent:???? depo yoğ gaz kolu yoğ fren yoğ debiryaj yoğ heç bişe yoğ kafayı icem yaa:pr: adamlar neler yapıo ama tasarım mükemmel bide yürüyosa tam süper olur.

Benzini neresine koyuyorlar bunun?

mühendis beyyyyy mühendis beyyyyyyyy deposu nirde bunun:p ghost rider filmine uygun olmuş:cat:

bısmıllahırrahmanirahim daha neler gorucez...!!!:)----iskelet gucuyle gıden motor benzın deposu yok:)

Depo koltuğun hemen arkasında... Çamurluk gibi diZayn edilmiş.....:cat:

Yapanı tebrik etmek lazım gerçek bir sanat eseri ortaya çıkarmış.
Hem yaratıcılık hem de işçilik olarak 10/10 verdim.

Değişik bir tasarım...
::alkiis::İsmail senin düşündüğün motoru kopyalamışlar.

bu resimi bi zamanlar ben eklemiştim hatta başlık açmıştım:):)sen benden önce davranmışsın:cat:ben bu motorları tasarlayanların ruh yapılarını merakediyorum yada bunları kullananların:queen:

pc'de kayıtlı arşivde bi sürü motosiklet resim olduğu için hangi birini nerden aldım bilemiyorum, demekki o dediğin bir zamanlar senin açtığın topikden görüp almışımdır muhtemelen :wiinkk: telif falan isteme sakın :)

pc'de kayıtlı arşivde bi sürü motosiklet resim olduğu için hangi birini nerden aldım bilemiyorum, demekki o dediğin bir zamanlar senin açtığın topikden görüp almışımdır muhtemelen :wiinkk: telif falan isteme sakın :)
:mrgreen:yok dostmun ne telif i canın saolsun:wiinkk::)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar