İlginç Bir Tasarim... Yorumu siz yapın

Tasarım sonuçta, enteresanlık olsun diye yapılmış bence korkunç duruyor, hele farları yandı mı daha da tuhaf durur.

Ön frenle debriyaj nerede acaba göremedim bir de o soldan çıkan çubuk vitesse minibüs vitesine benzemiş. Enteresan işte... Ne denirki...

Tasarım sonuçta, enteresanlık olsun diye yapılmış bence korkunç duruyor, hele farları yandı mı daha da tuhaf durur.

Ön frenle debriyaj nerede acaba göremedim bir de o soldan çıkan çubuk vitesse minibüs vitesine benzemiş. Enteresan işte... Ne denirki...

:thumleft: ::plus1::

Valla motor güzel gibi...Benim takıldığım iki nokta var egzoz ve ön çatal...Çok garip duruyorlar:pale:

bence cok güzelde gidonu biraz garip geldi.. :silent: acaba ic icemi geçiyo sol taraf :silent::silent:

Depo nerde depo allloooo

manyağ la bunlar depo yapmayı unutmuşlar

la olum ağhlıgız nerde la

yaw bu motor yürüyomu:silent:???? depo yoğ gaz kolu yoğ fren yoğ debiryaj yoğ heç bişe yoğ kafayı icem yaa:pr: adamlar neler yapıo ama tasarım mükemmel bide yürüyosa tam süper olur.

çok ürkünç olmuuş ben korkarım vala binmeye bide petrole gidiyon pompacı kaburganın arasına sokuyor pompayı basıyormuş benzini:queen:

depo sele arkasında ve sele altına doğru

Resim geç açıldığı için göremedim.
O zaman harika bir tasarım olmuş. Özel olmak böyle birşey olsa gerek.

Bunun yanında bu tür motosiklet hep dikkatimi çeker, depoları genelde küçük olur. Böyle devasa motosikletlerde neden küçük depo vardır, genelde uzun yol gezi motorları olarak aklımızda, acaba gerçekten az mı yakıyor? Yoksa bunların kullanıldığı ülkelerde, 500 m de bir akaryakıt istasyonu mu var?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar