İLGİNÇ bir motor daha! bunu nasıl yaptılar??

Bizim motor kültürünün sıfır olduğunu bikez daha anlıyorum....Bunu ve benzerlerini yapan insanlar kendini aşmış kişiler, adamlara motor yapmak hiçbirşey değil her türlü motoru en süper şekilde yapıyolar zaten, sizin bildiğiniz manada motosiklet onlar için bişey ifade etmiyor artık, sıradışı bişeyler yaparak geldikleri seviyeyi gösteriyorlar bu motoru yapmaktan vazgeçtim kağıda bile çizemessiniz hayalgücünüz yetmez ama adamlar yapmış imal etmiş biniyor, beğenmediğiniz motorun fiyatını duysanız bi daha motora binmessiniz eminim:cherry::cherry:
şovvvtayyyym motoru bunlar çinlilere benzemez doğal olarak:rendeer:

Bu vatandaşı bu kılıkla bu motosikletle anadolu yollarında gördüğümü hayal bile edemiyorum.
Millet deccal geldi diye taşlar yahu...:queen:

Mal sahibine benzermiş bakınsana aynı adamın kendisi:) bu makine sağ sola nasıl dönüyo bilen varmı:)

dekor olarak kullanmak için evet bencede süper, tasarımını beyendim :cat: ayrıca amcamın şorabıda beyaz değil gri ::xs06::

garip bişe bu ya... değişik oldugu kesin.yanlız birşey dikkatimi çekti FOTOLAR ADAMIN AYAKLARI HEP YERDEYKEN ÇEKİLMİŞ... acaba denge olayı zor mu??

Bi kere bu adam ayaklarını kaldırıp süremez bu motoru. Sürsünde görelim :p

Dernek veya lokalllerde güzel bir köşe süslemesi olarak iş yapar,gerisi
sadece fotoğrafçılara malzemedir bu tür deneysel ürünlerin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar