ilginç bi yazı ama gerçek

cozmussun hocam sen bu isi:)

yav saat 6 oldu, herkes hala online:) helal:rendeer:

sen ne çabuk uyudun uyandın yoksa uyuyamadın mı neden uyuyamadın yoksa uyumuş numarasımı yaptın:p hoş geldin günaydın:rendeer:

uyyamadm ben:( yav amma alistirmisis bunyeyi sabahlara kadar uyanik kalmaya...
su final donemlerimde hep boyle oluyo.. sonra duzelmem 3-4 gun alio..

naper sato, bi sen kalmissin..

pınar aplada geldi şenleniriz şimdi malesef beni burda tek bıraktılar ben yanlızlıktan korkarım çok korktum gelmen iyi oldu:rendeer:

Son düzenleme:
ben uyumadim ya. forum bagimlilik yapiomus gibi gelio, karar alip kapatiom arada:)

ben uyumadim ya. forum bagimlilik yapiomus gibi gelio, karar alip kapatiom arada:)

yapıo zaten ben 2 gündür düşünüyom modlardan rica etsemde beni forumdan süresiz uzaklaştırsalar ama ip nosunu banlamaları lazım ki hiç bi gitrme şansım olmasın yatıom kalkıom mt bazen sayıkladığım bile oluyomuş mt mt diye tabi sayıklarken mete mete çıkıyo sabah soruyodu mete kim diye bende pandanın biri dedim:p gay sandı galiba beni:pr:

sato? kim soruyo sabahlari? bak burda yabanci yoq. abla kardes gibi konusuyos iste. anlat. mete ye de solemem:)

sato? kim soruyo sabahlari? bak burda yabanci yoq. abla kardes gibi konusuyos iste. anlat. mete ye de solemem:)

apla sansüre uğrarız ban yeriz yağmurlu havada su vermezler bize:p sarışın uzun boylu balık etli zaten zayıf olmasın kemik torbası gibim sonra mavi yeşil gözlü. stopp bu kadar yeter sonra yanlış anlaşılır. apla yanlış anlama bak valla gay dilim ben:pale:

tesekkurler:) 2 kere dinledim, daha dinnicem .)

yana yana yaz oldu kışım demis, klibi de sogukta cekmis, belli adam da yanio, agzindan cikan havanin su buhari gorunuo:) klibi begendim:) bi de zaten siyah beyaz ya.. o da gusel. thnx

tesekkurler:) 2 kere dinledim, daha dinnicem .)

yana yana yaz oldu kışım demis, klibi de sogukta cekmis, belli adam da yanio, agzindan cikan havanin su buhari gorunuo:) klibi begendim:) bi de zaten siyah beyaz ya.. o da gusel. thnx

bu parçaya arabesk rock diolar apla. doğrumudur varmıdır böle bişey caizmidir:p

iyi araştırmışlar okudumaklıma turkıyedekı lehceler aklıma geldi kayserılıler alınmasın ama noruyoon ortaam dıyıpduruyolar akşama kadar :queen:

uyyamadm ben:( yav amma alistirmisis bunyeyi sabahlara kadar uyanik kalmaya...
su final donemlerimde hep boyle oluyo.. sonra duzelmem 3-4 gun alio..

naper sato, bi sen kalmissin..

fınaller olunca ınsanın uykusu kaçıyor sonra alışıyorbuna insan baykuş gibi oluyor ama ben buna çare buldum fınaller bıtıncek 2 tane uyku hapı akşam 6 gıbı atıyom 2 gun uyuduktan sora uykum duzelıyor.

bu arada şarkı guzelmış ama bu aralar haramilere takılıyorum ıpot a atıyom şarkıları şarkılar bıtenekadar arabayla gezıyom ah yaz gelse motorla daha guzeloluyo ama sogukta olmuyo dun gece 2 de elektırıkler gıttı oglen 11 de geldı trafo patlamış soguktan. arabanın gosterge dun -32 gosterıyordu buhavada motora bınmek ne kelıme yuruyerek bıyere gıtmek ımkansız anıden denızlının horoz heykelıne donersın..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar