- Konu Yazar
motorla sadece iş için şehiriçinde sıkışık trafikte gezmekten bıkmıştım.motorun durumu da uzun mesafeler gidecek durumda değildi. ben de lisedeyken bisikletle gittiğim çok yakındaki bir yer olan menekşeye gitmeye karar verdim.
gerçekten de gezme amaçlı motora binince insan hiç yorulmuyor ve motordan inmek istemiyor.
istanbul dışındakiler için kısa bir bilgi vereyim .menekşe küçüğkçekmece gölü ile marmara denizini birleştiren menekşe deresi üzerine kurulu güzel bir yerdir. zemini pek sağlam olmadığı için florya gibi lüx apartmanların istilasına uğramamıştır ve istanbulun göbeğinde 20 yıl öncesini yaşatabilecek kadar sade bir yerdir.
daha önceden de gittiğim menekşede hiç resim çekmemiştim ama bu sefer japon turistler gibi ne gördüysem fotoğrafladım :queen:
şirinevlerden sonra ataköye gelince yol çok kolay ve eylenceli oldu.
nihayet geldik....
bu kumsal iyi olmuş.bir de denize güvenebilsem.
:
bu da benim teneke motorum :mrgreen:
7 saat sonra........
çok da sevilen bir yer değilmiş demek ki :cyclopsan
sadece benim hoşuma gidiyormuş
gerçekten de gezme amaçlı motora binince insan hiç yorulmuyor ve motordan inmek istemiyor.
istanbul dışındakiler için kısa bir bilgi vereyim .menekşe küçüğkçekmece gölü ile marmara denizini birleştiren menekşe deresi üzerine kurulu güzel bir yerdir. zemini pek sağlam olmadığı için florya gibi lüx apartmanların istilasına uğramamıştır ve istanbulun göbeğinde 20 yıl öncesini yaşatabilecek kadar sade bir yerdir.
daha önceden de gittiğim menekşede hiç resim çekmemiştim ama bu sefer japon turistler gibi ne gördüysem fotoğrafladım :queen:
şirinevlerden sonra ataköye gelince yol çok kolay ve eylenceli oldu.
nihayet geldik....
bu kumsal iyi olmuş.bir de denize güvenebilsem.
:
bu da benim teneke motorum :mrgreen:
7 saat sonra........
çok da sevilen bir yer değilmiş demek ki :cyclopsan
sadece benim hoşuma gidiyormuş
Son düzenleme: