İlan mi sahte fiyat mı yanlış cözemedim ? cbr1000r 2007 10.000 TL

Bazı cep telefonu operatörlerinin, "Dışarıdan arandıkça dakika kazandıran" tarifeleri olduğunu bilerek bu kadar kafa yoruyorsunuz değil mi?
Çok kullanılan bir taktik bu çünkü. Absürt fiyatla bir ilan verip, millet aradıkça uzun uzadıya konuşmak ve dakika kazanmak...

Bazı cep telefonu operatörlerinin, "Dışarıdan arandıkça dakika kazandıran" tarifeleri olduğunu bilerek bu kadar kafa yoruyorsunuz değil mi?
Çok kullanılan bir taktik bu çünkü. Absürt fiyatla bir ilan verip, millet aradıkça uzun uzadıya konuşmak ve dakika kazanmak...

harika bir fikirmiş :) bu Türk milleti yokmu :p

Beyler saçmalamayın yaw. O motora sahip birisi o paraya verilmeyeceğini bilmeyecek kadar salak olamaz.

BİRDE SAF SAF UMUT BAĞLAYANLAR OLMUŞMUDUR ACABA.
SİZE BİR SIR VERİM. BENİM ÇALINAN MOTORUM BU ŞEKİLDE YARI FİYATINA SATIRLIRKEN YAKALANDI (AYNI SİTE ÜZERİNDEN ) UMARIM SİZE BİRŞEYLER İFADE EDER. (ilanda sadece 6 saat aktifte kalmıştı )

Siz ilanmı sahte fiyatmı yanlış onu çözene kadar adam kendine uygun alıcıyı (çalıntı olduğunu bile bile alıcak adamı ) çoktan bulup ilanı kaldırıp işine bakıyor bile.

Son düzenleme:
Bu tür ilanları bazı psikolojik sorunları olan aranmılmama, dikkate alınmama kompleks sine giren kişilik bozukluğu olan şahssiyetler yapar. Bu ilanda onlardan biri olmalı.... Bu tür ilan veren sorunlu kişi iki şekilde olur. Ya satılık ilanı verdiği motora sahip değil, yani hayal aleminde sahiptir. Yada satmaya niyeti olmadan satlığa çıkarmış olduğu motora çok ucuz bir fiyat verip telefonunu kapatmak veya telefonlara çıkıp az önce satıldı filan demek. Bu tür olaylar kişilik bozukluğunun tatminidir.: Allah yardımcıları olsun bu sorunlu kişilerin...

Son düzenleme:
K8 GSX R 1000 için bi elemanı aramıştım 13 bin fiyat çekmişti. Aradım baktım eleman başladı muhabbete. 2 dk falan oldu motorla ilgili konuya bir türlü gelemedik kapattım sonra. Bana da excavatus'un dediği şeyin olması muhtemel. Böyle ilanlara kanmayın. En fazla piyasanın bin 2bin TL aşağısı fiyata koyar motoru en geç 2 3 güne satar. Kimse enayi değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar