İlan mi sahte fiyat mı yanlış cözemedim ? cbr1000r 2007 10.000 TL

meşgul çaldı telefon biri konuşuyor galiba bilgilendirsin .)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------

ilan da kalktı acaba gerçekmidi gerçekse kafamı dağlara taşlara vurayim =)

Abi açtı konuştum babası cıktı dediki motor satıldı az önce bnde dedim ah be abi satmasaydınız 15 verirdim oda oglunun numarasını verdi bi ara dedi bi arıyım size bilgi vercem

O babası oglunun numarasını verdi Oda meşgul şuanda. Harbiden İLan ciddiymiş warya Kıl payı kaçırdım lanet olsun ya:D

O babası oglunun numarasını verdi Oda meşgul şuanda. Harbiden İLan ciddiymiş warya Kıl payı kaçırdım lanet olsun ya:D

asıl ben kıl payı kacırdım :) ilani daha yayınlandığı an gördüm refresh ile sonra aradım kapalıydı hep sonra dedim bir başlık açıyım ama hala varmış bir bityenigi gibi geliyor:)

Wlla abi babası cıktı sesinden anlaşılıyo büyük biri dediki motor satıldı bnde oglumu aradım ilanı kaldır diye 100 kişi telefon açtı dedi Bnde böyle dedim ah be abi satmasaydınız 15 veriridm dedim Oda dediki dur oglumun numarasını veriyim dedi oda şuan 2 3 kere aradım meşguldu işmdi ulaşılamıyor.

meşgule atıyor beni hep senin telefonu iyi acmis hatta numarada vermis =) iyice kafam karıştı gercek bir fırsatımı kacırdık :)

veriyim istersen numarasını ama ulaşılamıyor güngörendeymiş oglu babası b.cekmecedeymiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

Olurda anlaşırsanız motoru görmeden kapora falan vermeyin.

wlla ben zaten motoru görmeden bakmadan tramer kaydına şase nosuna bakmadan ne kapora veririm ne bişey yaparım istedigi kadar 10 bin olsun :) ticaret yapcam diye 10 bindende olmuyalım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi yemin Ederim Klavyenin Sagında 21 milyar nakit var Telefonu açtıgı gibi Bnde b.cekmecedeyim zaten :D direk giderim :D:D:D:D Dedigin mantıklı bugun pazar yarın ödemesi olabilr

görgüsüzlükte gelinen son nokta :) :) :)

ilan verildikten 6 saat sonra sahibinden tarafından sistemden silindi. muhtemelen biri bir arkadaşına şaka yapmak istedi. 1 saat içinde 100 lerce kişinin mesaj atıp aradığını düşünsenize... oda sahibinden yetkililerine ulaşıp ilanı sildirdi... veya buna benzer birşey... yoksa 16 - 17 binliralık motoru kimse o fiyata vermez... siz verirmisiniz?

ilan verildikten 6 saat sonra sahibinden tarafından sistemden silindi. muhtemelen biri bir arkadaşına şaka yapmak istedi. 1 saat içinde 100 lerce kişinin mesaj atıp aradığını düşünsenize... oda sahibinden yetkililerine ulaşıp ilanı sildirdi... veya buna benzer birşey... yoksa 16 - 17 binliralık motoru kimse o fiyata vermez... siz verirmisiniz?

muayenesi yoktur vergi borcu vardır kaza yapmıştır adam acil sıkışmıştır motor piston çıkarmıştır susuz çalışıp yanmıştır bu liste uzar gider

görmeden birşey söylemek zor

muayenesi yoktur vergi borcu vardır kaza yapmıştır adam acil sıkışmıştır motor piston çıkarmıştır susuz çalışıp yanmıştır bu liste uzar gider

görmeden birşey söylemek zor

ilanı okudun mu? okuduysan "paraya sıkıştığımdan ve bugün acil satmak zorunda olduğumdan dolayı" kısmını atlamışsın. ilan verildiği an gördüm. favorilerime ekledim, sahibinden tarafından sistemden silindiği ana kadar pc başındaydım...

neyse zaten önemli değil. gereksiz bir ilandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar