İlan gerçekse facia, sahte ise iyi dalga geçilmiş...

Sahibinden de gezerken rastladım:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bakmadan-gecme-sok-fiyata-honda-civic-113586950/detay
Hasarlı Sıfır Araba

Fabrikadan sıfır araba aldık,Araba kamyonla taşınırken araba düştü.Arabayı kaportacıya gönderirken çekici çağırdık.Çekici yokuş aşagı inerken lastigi patladı çekici arabanın üstüne devrildi.

Arabanın tavanı 20cm içeri girdi,bagaj oldugu gibi ezildi,benzin deposu yırtıldı,sag kapısı oldugu gibi ezildi,motor blogu hafif ezildi.

Birde koltukta kan lekeleri var çekici ile giderken arabanın içinde arkadaşım vardı çekici arabanın üzerine devrilince arkadaşım olay yerinde sıkışarak öldü.

bunların dışında araba pırıl pırıl

Yaptırılacak hasar var yaptırılmayacak hasar var.Araba yaptırılmayacak kadar kötü olsa ilan verip satışa koymam.Sonuçta sıfır araba.resimler araba kamyona yüklenmeden çekilmiştir

ilgilenenler mesaj atabilirler..

gerçek oldugu dusunulemez bıle. bu ilan bence onay surecınden gecmemıs veya arada kaynamıs yoksa boyle bı ılan fazla durmaz bu sitede. sacma sapan insanların salak salak şakaları. işşiz olmak ayrı bişey

Resimler kamyonetemi çekiciyemi ne yüklenilmeden önce çekilmiş diye not düşülmüş birde :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
-Hahahaha :queen:

Motosikleti
Fazer8 abs
tamamen hikaye hayal ürünü bi ilan ilk resimde güneş yok ikinci resimde güneş var dalga geçmekten başka bişiy değil
birde bi resimde hgs gibi bişey var öbür resimde öyle bişey yok

Yıllar önce bi telefon şakası vardı ordan alıntıdır. (Küfür içeriyomu hatırlamıyorum)

Not: Dinledim içermiyormuş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Ben şizofrenim" demenin farklı bir yöntemi sadece.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2.el motorun fiyatını sıfırından yüksek fiyata satanların ilanlarından daha mantıklı bi ilan bence.

Bence 0 km honda cbf 150 4800 ken 2 yan çanta bir arka çanta koyup 6600 istemekten bin kat mantıklıdır.

http://hondaaction.com/2012-honda-civic-ex-sedan/

Efsane ilanlara girmek için yersiz bir çaba.

İlan gerçek değil devrim.

Araç özellikleri kısmında nekadar özellik varsa işaretlenmiş. Örnek, 3. sıra koltuk, klima analog, klima dijital, panormaik cam tavan, far yıkama, cd değiştirici. Aracın özelliklerini bilen biri daha detaylı özellik bilgisi verecektir.

Büyük ihtimal eylence amaçlı. Diğer ihtimal birine eşek şakası yapmak için düşük ihtimal birine rahatsızlık vermek için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar