İkinci motosiklet?

Motosikleti
HONDA FORZA 250
1.95 boydaki cüsseli adama Crf 250, Hero Xpulse 200 gibi motorlar olmaz, altında güçsüz ve cücük gibi kalırlar. Mesela tahminen aynı boylardaki @Cyan'ın altında V-Strom 650 gibi bir motor bile küçücük kalıyor. Ben 21 ön jantlı 2015-2016 model Tiger 800 Xc serisi önereceğim.
İşte en can alıcı konu da bu😅 bi de ehliyet yükseltcez galiba😅

Motosikleti
HONDA FORZA 250
2 milyonluk mu öneri istersin 200.000 liralık mı ?

ikiside istediğini yapar ,
bütçeyide yazmalısın ki
1300 GS yazarsak ohooo deme
CRF 250 yazsak burun kıvırma 😀
Yazmıştım aslında hocam 300-400.000 arası diye 😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

> Kove hakkında <

Linkte tıkladığında bakarsan Jawa'nın 500'lüğünü de üretmişler. Ama şimdi kullanmadığım motorlara garanti veremem. Sadece aklına seçenek atıyorum. En temizi dedikleri gibi NX500 alıp çıkmak.
Teşekkürler 🙏

Yazmıştım aslında hocam 300-400.000 arası diye 😀
Gördüm sonraki mesajında neyse..
300-400 arası Vstrom , Versys , Tiger 800 bulabilirsin..
Biraz daha güçlü ve karizmatik Ducati Multi 950 de listeye eklenebilir

Aslında 1,95 boyunda biri için 400 liraya arazi odaklı alınabilecek en güzel motor Africa Twin dir ama 2016-17 yüksek kilometreli bulabilirsin..

2008 civarı 1200 GS de bulunur ama herkese uygun bir öneri değil bu..

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
senin 2. motora değil 1. motora ihtiyacın var ya sat forzayı africa vs al ya da nx500 veya yazılan diğer 600 800cc motorlara bak

Motosikleti
HONDA FORZA 250
Hepinize çok teşekkür ederim. Buradaki en mantıklı iş; ilk etapta ehliyeti yükseltmek, sonrasında forzayı satıp imkanı arttırıp +600 CC'lere bakmak...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
anaa ben bu ay motor yükseltecem a ehliyete yazılmayı unuttum

F54

Hepinize çok teşekkür ederim. Buradaki en mantıklı iş; ilk etapta ehliyeti yükseltmek, sonrasında forzayı satıp imkanı arttırıp +600 CC'lere bakmak...
sizin cüsselerde adama 400k ya afrika veya tiger800 yakışır ben 1.83 v storm nx vs bana bile küçük kalıyor hatta hatta abs li tenere 660 bile oyuncak gibi durdu
km işine pek takılmayın bakımlı afrika olursa 100000 km de de olsa sıkıntı olmaz millet dünya turu atmış 600k yol yapmış 17 19 ön jant motorlar size küçük gelecektir
tabi tecrübe sadece 250 cc scooter sa 100 hp motorlar tehlike arz eder kendimi biliyorum basmam vs demeyin öyle bir an gelir ki gazı bi çekersin bam

Motosikleti
HONDA FORZA 250
sizin cüsselerde adama 400k ya afrika veya tiger800 yakışır ben 1.83 v storm nx vs bana bile küçük kalıyor hatta hatta abs li tenere 660 bile oyuncak gibi durdu
km işine pek takılmayın bakımlı afrika olursa 100000 km de de olsa sıkıntı olmaz millet dünya turu atmış 600k yol yapmış 17 19 ön jant motorlar size küçük gelecektir
tabi tecrübe sadece 250 cc scooter sa 100 hp motorlar tehlike arz eder kendimi biliyorum basmam vs demeyin öyle bir an gelir ki gazı bi çekersin bam
Tecrübe konusunda haklısınız belki biraz daha tecrübe gerekebilir. Ama en sonunda bu işi Africa Twin halledecek gibi görünüyor, biraz zaman alsa da😅

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Merhaba

Crf 250 Rally ya da L alıp Ankaralı eski bir Crf kullanıcısının ürettiği The Ancrew markalı arka sert süspansiyondan temin edebilirseniz veya bu yayın takılı olduğu bir motor satın alırsanız boyunuzla ilgili hiç bir sorun kalmaz.

1.78 ve hatta botlarla 1.80 civarında boyumla bu sert yayın takılı olduğu Rally motorda ayaklarım hiç bir şekilde yere deymedi.

Tam sizin ebatların motoru olur.

Motorun sürüş dinamikleri de müthiş değişiyormuş.

Tek sıkıntı bu yay artık üretilmiyor.

Hyper pro markalı olanlardan da temin edebilirsiniz.

Gücü biraz az/eksik kalabilir ama 150 kilo civarındaki ağırlığıyla sizi çok memnun edecektir.

Ya da ktm 390 adventure modelleri de gayet uzun bacaklıdır ve de bütçeniz dahilinde motosiklet bulabilirsiniz tabii.

Kolay gelsin.

Motosikleti
HONDA FORZA 250
Merhaba

Crf 250 Rally ya da L alıp Ankaralı eski bir Crf kullanıcısının ürettiği The Ancrew markalı arka sert süspansiyondan temin edebilirseniz veya bu yayın takılı olduğu bir motor satın alırsanız boyunuzla ilgili hiç bir sorun kalmaz.

1.78 ve hatta botlarla 1.80 civarında boyumla bu sert yayın takılı olduğu Rally motorda ayaklarım hiç bir şekilde yere deymedi.

Tam sizin ebatların motoru olur.

Motorun sürüş dinamikleri de müthiş değişiyormuş.

Tek sıkıntı bu yay artık üretilmiyor.

Hyper pro markalı olanlardan da temin edebilirsiniz.

Gücü biraz az/eksik kalabilir ama 150 kilo civarındaki ağırlığıyla sizi çok memnun edecektir.

Ya da ktm 390 adventure modelleri de gayet uzun bacaklıdır ve de bütçeniz dahilinde motosiklet bulabilirsiniz tabii.

Kolay gelsin.
teşekkür ederim, forzayı satma ve ehliyet yükseltme durumunda daha yüksek cc'lere bakarım diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok tuareg veya 790
hayırlı olsun

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
yok tuareg veya 790
O halde birinci. Eksantrik mili sorununu bile bile 790 alınmaz bence, alınır mı yoksa?

Bir de riske girilecekse 790 değil 890 olmalı; bu ikisinin motorlarının karakterinde ciddi fark var. 790 alt devirler biraz cansız, yüksek devri seviyor, sürekli böyle kullanabilecek misin?

Öyle de güzel alırım ki =)
egzantrikteki sorunun ne olduğu artık tamamen ayyuka ya. devirli kullanınca hiç bir sorun kalmıyor (ki 790'da var mıydı bu? sanki 890'larda oluyordu daha çok.) zaten olma oranı da binde 1,5 muydu neydi. aptal avusturyalılar, gayet güzel halledilebilecek bir konuyu inkar ettikleri için iş neye döndü..

@sampsonte ikinci el tuareg alacak olursan bana ilanı motoru bi yolla.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
egzantrikteki sorunun ne olduğu artık tamamen ayyuka ya. devirli kullanınca hiç bir sorun kalmıyor (ki 790'da var mıydı bu? sanki 890'larda oluyordu daha çok.) zaten olma oranı da binde 1,5 muydu neydi. aptal avusturyalılar, gayet güzel halledilebilecek bir konuyu inkar ettikleri için iş neye döndü..

İkisinde de (ama ilk üretim 790'larda daha çok) oluyor diye anlamıştım ben. Eksantrik mili yağlayan kanallar olması gerekenden ince mi yapılmış nedir, öyle bir tasarım hatası vardı, sonra düzeltmişler ama yine de sıkıntı yaşandığı oluyormuş. Benim aklımda kalan bu.

Heh şurada yazmışım. (Artık o zaman nereden nasıl okuduysam?)

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
O halde birinci. Eksantrik mili sorununu bile bile 790 alınmaz bence, alınır mı yoksa?

Bir de riske girilecekse 790 değil 890 olmalı; bu ikisinin motorlarının karakterinde ciddi fark var. 790 alt devirler biraz cansız, yüksek devri seviyor, sürekli böyle kullanabilecek misin?
eksantrik milinin ne olduğunu bile bilmiyorum umrumda da değil bütçeme uygun en iyi 2 motordan birisi ekzantrik mili sorunu var diye gidip 2023 10bin kmde 790adv yerine aynı paraya 10 senelik v strom mu alayım yani

20sinde scooterım satılacak ay sonuna kadar beğendiğim bi tuareg veya 790 hangisinin ilanı daha hoşuma giderse onu alıcam sana atıcam tabi senin yüzünden aprilia alıyoz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar