İkinci motosiklet?

ikinci el düşünüyorum hocam. mevcut maddiyat ile 250 cc üstü japon bulmak biraz zor. farklı menşeili markalar da olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olursa tam olarak böyle bi durum yaşanacak bende de 😄

250 cc üstü düşünmüştüm hocam, bütçe 300-400 arası.
Eğer ucuz ikinci el derseniz mondial ve Hero'nun 200 lükleri var. Yada Voge markasının 300'lük olanı var. Bunları alsanız bozulsa üzülmezsiniz belki.

Hocam 300-400 arasında sıfır 450MT satan bulursunuz diye düşünüyorum. Model yılı 2024 olanlar var ama. 450MT'yi alırsanız da belki size yetiyor diye hem şehiriçi hem toprak için kullanırsınız. Bunlar haricinde tek silindir SWM markasının Sixdays 500 modeli var ama 2023 model sıfırı sanırım. Belki 2024 model de vardır ellerinde sormak lazım. Gücü düşük yanlız 29 beygir diye aklımda kalmış

Son düzenleme:
Motosikleti
HONDA FORZA 250
Hocam 300-400 arasında sıfır 450MT satan bulursunuz diye düşünüyorum. Model yılı 2024 olanlar var ama. Eğer ucuz ikinci el derseniz mondial ve Hero'nun 200 lükleri var. Yada Voge markasının 300'lük olanı var. Bunları alsanız bozulsa üzülmezsiniz belki.

450MT'yi alırsanız da belki size yetiyor diye hem şehiriçi hem toprak için kullanırsınız. Bunlar haricinde tek silindir SWM markasının Sixdays 500 modeli var ama 2023 model sıfırı sanırım. Belki 2024 model de vardır ellerinde sormak lazım. Gücü düşük yanlız 29 beygir diye aklımda kalmış
450MT hakkında birkaç olumsuz içerik gördüm sosyal medyada, yağ soğutucusu patlatmasıyla ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam. bundan dolayı tereddütlerim var açıkçası...

• Beğen
Tepkiler: Ged
Aslında xt 660 demiştim ama royal enfield himalayan da olabilir. Geçenlerde inceledim. Hesaplı ve güzel. Çift silindir olsa süper olurdu da. Tek silindir biraz kıpraşır.

450MT hakkında birkaç olumsuz içerik gördüm sosyal medyada, yağ soğutucusu patlatmasıyla ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam. bundan dolayı tereddütlerim var açıkçası...
Sıfır Kove 510x var. Seçenek birkaç tane çıkar o fiyata. Belki eski japon düşer dedikleri gibi XT660 falan.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ikinci el düşünüyorum hocam. mevcut maddiyat ile 250 cc üstü japon bulmak biraz zor. farklı menşeili markalar da olabilir.

O bütçe ile vstrom denk gelebilir sanki. Tabi motorun yaşı olacağı için çok iyi durumda bile olsa bir takım lastik ve ağır bakım siter ona da kenarda bütçe lazım olur. Ben 9 yaşında vstrom aldığımda yeni lastik almaya bütçe kalmadı diye bir yazı sezonunu eski lastiklerle zorlamadna dikkatli dikkatli sürerek virajlarda yatırmayarak geçirmişti, sonrasında yeni lstik aldım, bütün sıvılar, bujiler değişti ammortisör yağları keçeleri değişen ağır bakımı yaptırdım geçen yaz, ama artık yolda kalır mıyım diye dert etmediğim motorum oldu, önümüzdeki bir kaç yıl da sadece yağ ve filtre dğeişimlerinden ibaret basit bakımlar olacak. Kırklareli çevresindeki dağ yolları oldun, yeri geldiğinde otobandan istanbula giderken düz yolda 180'le basmak olsun, köyler - tarlalar arasındaki traktörlerin gittiği yollardan gitmek olsun her tür yoldan güvenle gittim.

Bütçenizi az daha yükseltseniz Cyan'ın vstrom satılık, o hem yeni model hem az km hem bakımları yeni yapıldı.

Selamlar herkese. Halihazırda Forza 250 sahibiyim. Motorumu seviyorum, şehiriçinde ve asfaltta işimi fazlasıyla görüyor. Fakat haftasonları dağ yollarında ve sert arazi olmasa da toprakta sürebileceğim bi motor daha almayı düşünüyorum Forzanın yanına. Boyum 195 cm. Fiyat performans bakımından hangi motorları önerirsiniz?
Bütçe varsa CRF 250L veya Rally, yoksa Hero XPulse

Forzayı satıp nx500 veya a ehliyet varsa o ayarda bir motorsiklet bakabilirsiniz hem şehir içi hem arazi gider.

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Triumph Trident 660

olursa tam olarak böyle bi durum yaşanacak bende de 😄

Tvs rtr 310 gelse çoğu kisinin motosikleti olacak bir motosiklet

Motosikleti
HONDA FORZA 250
İnstadaki kızlar bile scooteri motordan saymayıp r25,nk 250,drift l felan alıyor 😭
Düşününce hakikatten neredeyse hiçbirinde scooter yok😅

Forzayı satıp nx500 veya a ehliyet varsa o ayarda bir motorsiklet bakabilirsiniz hem şehir içi hem arazi gider.
Aslında en olası yol bu gibi duruyor ama forzama kıyamıyorum😅

haftasonları dağ yollarında ve sert arazi olmasa da toprakta sürebileceğim bi motor daha almayı düşünüyorum Forzanın yanına. Boyum 195 cm. Fiyat performans bakımından hangi motorları önerirsiniz?
2 milyonluk mu öneri istersin 200.000 liralık mı ?

ikiside istediğini yapar ,
bütçeyide yazmalısın ki
1300 GS yazarsak ohooo deme
CRF 250 yazsak burun kıvırma 😀

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
1.95 boydaki cüsseli adama Crf 250, Hero Xpulse 200 gibi motorlar olmaz, altında güçsüz ve cücük gibi kalırlar. Mesela tahminen aynı boylardaki @Cyan'ın altında V-Strom 650 gibi bir motor bile küçücük kalıyor. Ben 21 ön jantlı 2015-2016 model Tiger 800 Xc serisi önereceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar