Kokoreç takaslı Spontini tam size göre.domiyi satıp cruiser a geçtiğim zaman bende scooter konusu acıp sorcam 100 cc ne alayım diye
valla himalayan bence su an güzel bir secenek, piyasası da az biraz var.
Kokoreç takaslı Spontini tam size göre.domiyi satıp cruiser a geçtiğim zaman bende scooter konusu acıp sorcam 100 cc ne alayım diye
valla himalayan bence su an güzel bir secenek, piyasası da az biraz var.
Eğer ucuz ikinci el derseniz mondial ve Hero'nun 200 lükleri var. Yada Voge markasının 300'lük olanı var. Bunları alsanız bozulsa üzülmezsiniz belki.ikinci el düşünüyorum hocam. mevcut maddiyat ile 250 cc üstü japon bulmak biraz zor. farklı menşeili markalar da olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
olursa tam olarak böyle bi durum yaşanacak bende de
250 cc üstü düşünmüştüm hocam, bütçe 300-400 arası.
450MT hakkında birkaç olumsuz içerik gördüm sosyal medyada, yağ soğutucusu patlatmasıyla ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam. bundan dolayı tereddütlerim var açıkçası...Hocam 300-400 arasında sıfır 450MT satan bulursunuz diye düşünüyorum. Model yılı 2024 olanlar var ama. Eğer ucuz ikinci el derseniz mondial ve Hero'nun 200 lükleri var. Yada Voge markasının 300'lük olanı var. Bunları alsanız bozulsa üzülmezsiniz belki.
450MT'yi alırsanız da belki size yetiyor diye hem şehiriçi hem toprak için kullanırsınız. Bunlar haricinde tek silindir SWM markasının Sixdays 500 modeli var ama 2023 model sıfırı sanırım. Belki 2024 model de vardır ellerinde sormak lazım. Gücü düşük yanlız 29 beygir diye aklımda kalmış
Sıfır Kove 510x var. Seçenek birkaç tane çıkar o fiyata. Belki eski japon düşer dedikleri gibi XT660 falan.450MT hakkında birkaç olumsuz içerik gördüm sosyal medyada, yağ soğutucusu patlatmasıyla ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam. bundan dolayı tereddütlerim var açıkçası...
ikinci el düşünüyorum hocam. mevcut maddiyat ile 250 cc üstü japon bulmak biraz zor. farklı menşeili markalar da olabilir.
Bütçe varsa CRF 250L veya Rally, yoksa Hero XPulseSelamlar herkese. Halihazırda Forza 250 sahibiyim. Motorumu seviyorum, şehiriçinde ve asfaltta işimi fazlasıyla görüyor. Fakat haftasonları dağ yollarında ve sert arazi olmasa da toprakta sürebileceğim bi motor daha almayı düşünüyorum Forzanın yanına. Boyum 195 cm. Fiyat performans bakımından hangi motorları önerirsiniz?
yağ soğutucusu supersportlarda oluyor 450mtlerde daha çok silindirle ilgili problemler var450MT hakkında birkaç olumsuz içerik gördüm sosyal medyada, yağ soğutucusu patlatmasıyla ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam. bundan dolayı tereddütlerim var açıkçası...
yağ soğutucusu supersportlarda oluyor 450mtlerde daha çok silindirle ilgili problemler var
övmek değil gömmek değil ne kusuru varsa onu dedikbak bak satına hemen domi önermeye cf kusuru söylemeye başladık. insaoglu işte![]()
Tvs rtr 310 gelse çoğu kisinin motosikleti olacak bir motosikletikinci el düşünüyorum hocam. mevcut maddiyat ile 250 cc üstü japon bulmak biraz zor. farklı menşeili markalar da olabilir.
olursa tam olarak böyle bi durum yaşanacak bende de
Bunu ben de üzerime aldım...zaten adamda scooter varmış motoru yok ki tek motor olacak![]()
İnstadaki kızlar bile scooteri motordan saymayıp r25,nk 250,drift l felan alıyorBunu ben de üzerime aldım...![]()
![]()
![]()
![]()
Düşününce hakikatten neredeyse hiçbirinde scooter yokİnstadaki kızlar bile scooteri motordan saymayıp r25,nk 250,drift l felan alıyor![]()
Aslında en olası yol bu gibi duruyor ama forzama kıyamıyorumForzayı satıp nx500 veya a ehliyet varsa o ayarda bir motorsiklet bakabilirsiniz hem şehir içi hem arazi gider.
Kove nasıl hocam bi bilginiz var mıdır?Sıfır Kove 510x var. Seçenek birkaç tane çıkar o fiyata. Belki eski japon düşer dedikleri gibi XT660 falan.
İyi de biz kız almıyoruz , ya da kızlara almıyoruz motoru...İnstadaki kızlar bile scooteri motordan saymayıp r25,nk 250,drift l felan alıyor![]()
2 milyonluk mu öneri istersin 200.000 liralık mı ?haftasonları dağ yollarında ve sert arazi olmasa da toprakta sürebileceğim bi motor daha almayı düşünüyorum Forzanın yanına. Boyum 195 cm. Fiyat performans bakımından hangi motorları önerirsiniz?