İkinci motorum Hyosung GV250 Aquila...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında bir hafta oluyor motorumu alalı ama aldığım gün tam Necdet Abinin cenazesine denk geldiği için başlık açmak içimden gelmedi. Şimdi arkadaşların da ısrarıyla açayım dedim.

Bir süredir forumlarda GV250 ile ilgili bilgiler alıp duruyordum, cruiser düşünüyordum, zaten motor sevdamın sebebi klasik cruiserlardır. Bir sürü tereddüt, bir sürü tavsiye, alayım mı bekleyim mi düşünmeleri sonrasında çok temiz bir motor buldum, anlaştık ve 2.el ama sıfır gibi (serviste usta bile sıfır mı hayırlı olsun dedi :D ) 1600km'de 2007 model Hyosung GV250 Aquila'mı aldım. Ekonomik durumumun da doğrultusunda en doğru tercihi yaptığıma inanıyorum. Aldığım gün 75 km yaptım bir günde ve motor çok rahat, kullanımı kolay ve de inanılmaz bir performansı var. Özellikle sesi etkileyici.
Servise götürdüm ikinci gün şöyle bir baksın diye. Usta, "çok güzel bir motor aldın, bu motorun değerini bil" dedi :eek: (İçimden en az cbf150 kadar dedim). Epeyce de muhabbet ettik. Bir haftadır neredeyse her gün bindim çok rahat ve güçlü bir alet.
Mutluyum ne diyim!:) Birini sattık öbürünü aldık. Herkese nasip olsun bu güzel duygular diyelim.

Ve fotoğraflar.

Daha bir hafta önce burada bir cbf150 duruyordu.:) Umarım en az onun kadar güzel şeyler yaşatır bana bu motor da.

Bunlar aldığım gün çekildi, şimdi üzerinde koruma demiri de var.

Son düzenleme:
Evet ilk cevap benden :) Eski cbfciyi unutmayız unutamayız :mrgreen:Öncelikle hayırlı uğurlu lsun motorun.İşşallah eskitmek nasip olur.İyi günlerde binersin.Gelelim konuya yahu abicim sen ne yaptında bu makinayı aldın.11bglik Cbf yetmiyormuydu :p gittin 29bglik makina aldın.:mrgreen:Aslan gibi CBF bırakılırmı beeaa :p Bu balkonun önünde gene CBF fotolarını koyduğunun zamanı dün gibi hatırlıyorum. :) Zaman değişiyor insanlar değişiyor ve motorunda değişmiş :) Artık CBF buluşmalarında seni istemiyoruz :p git aguilalalar takıl :queen::queen: :cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güle güle bin.....:rendeer:

O kırmızı kablo ne sanki daha önce böyle bişe görmüştüm........

hayırlı olsun dostum güle güle kullan:rendeer:

iki hafta kadar önce gece kullandım senin motordan farları beni çok memnun bıraktı:cat:

Sağolun arkadaşlar.

Alp o kırımızı kablo benim gibi unutkan sürücüler için disk kilidini hatırlatıyor.:)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hayırlı olsun, tekerine taş değmeye. :)

hayırlı ugurlu olsun çok güzel görünüyor fakat sisi bar yamuk yavvv :)

Hayırlı ugurlu olsun...
Güle Güle bınersin hep gülerek inersin insallahh.:wiinkk:

Sağolun hepinize teşekkürler. İyi dileklerini için.:) Darısı olmayanların ve değişmek isteyenlerin başına.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sağolun arkadaşlar.

Alp o kırımızı kablo benim gibi unutkan sürücüler için disk kilidini hatırlatıyor.:)

Tamam...Bir arkadaşta da vardı sitede..Aynı soruyu ona da sormuştum.... Eee disk kilidi kullanmayınca bööle oluyor tabi....

Takrar hayırlı olsun güle güle bin......:rendeer:

çok güzel motor.hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde kullan.

asm

Hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız binersiniz inşallah
güle güle kullanın :)

güzel motor iyi günlerde kullan. . . üst devirlerde iyi kaçan bir alet artı uzun süre devirli gittiğin zaman seste değişiklik oluyormuş(iyi yönde tabi daha tok bir ses çıkarmaya başlıyormuş) bir arkadaşımda vardı bir zamanlar :)

Hayırlı olsun :) Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :) Belirtmeden geçmiyim arkadaş dekerine daş deymeye demiş hoşuma gitti :)

:) hayırlı olsun arkadaşım! çok iyi bir seçim yapmışsın. inan bana hiç pişman olmayacaksın ve 3 yada 4 ay içinde bi gv 650 almayı bile düşünebilirsin.

kazasız belasız nice km ler dilerim. tekerin hep düz bassın ve kaskın hiç yere değmesin :wiinkk: :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar