- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
hachiko taklit ediyor ya hani o yüzden yazdım, kendi kendine hıyar desin diye yaptım ama akıllı adam, işine gelmeyeni taklit etmiyor
ben tam bir hıyarım![]()
lan alkollü halde motor mu sürülür? bir daha olmasın!
Sevgili üye kardeşlerim verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.Millete inanıp ban sorma gereği bile duymadan çekip gidip whatsaptan silip instgramda beni tutup her hikayeme baktı kendileri.Bende son mesajımı attım.Ellere inanıp beni bırakıp gittin ama ben seni suçlamayacığım ama hikayelerimede bakmanı istemiyorum sen nasıl beni sildiysen whatsaptan bende seni insagramdan siliyorum.İnşallah bir gün hatanı anlarsın dedim.Sildim gitti.Hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim.
Hacı abi inan en doğrusunu yapmışsın. Yazın sezonla gelen karı kız milletinin tek derdi üçbeş gün takılmak. Yazın yapacağın son şey karşı cinse duygu beslemek olsun.Sevgili üye kardeşlerim verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.Millete inanıp ban sorma gereği bile duymadan çekip gidip whatsaptan silip instgramda beni tutup her hikayeme baktı kendileri.Bende son mesajımı attım.Ellere inanıp beni bırakıp gittin ama ben seni suçlamayacığım ama hikayelerimede bakmanı istemiyorum sen nasıl beni sildiysen whatsaptan bende seni insagramdan siliyorum.İnşallah bir gün hatanı anlarsın dedim.Sildim gitti.Hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim.