İki yüzlü FC 2

iğrenççç
motor da kızlar da iğrençççç
ıyyyy tiskindim birden

enteresan bi deneme olmus pek güzel bi çalışma değil ama kızlar durumu biraz toparlamış

igrenç bir motor böyle bir tasarımı yapan nı kutlamak lazım. bir motosikleti bukadarmı igrenç tasarlar adam.... bu arada motorda artçı nereye oturcam çok merak ediyom:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
19 Ocak topiği ha.Gözümde canlandı koskoca mazi.hortlatmış arkadaşlar.Vay iki yüzlü motor vay!..

BU MOTORU YAPAN MÜHENDİSİN....... ZEVKSİZ ŞEY BİDE OKADAR UĞRAŞMIŞ LAN PEJO BİLE ONDAN KARİZMATİK BEYAW(BENİM DÜŞÜNCEM BANA SENİN DÜŞÜNCEN SANA):farao: :farao:

BU MOTORU YAPAN MÜHENDİSİN....... ZEVKSİZ ŞEY BİDE OKADAR UĞRAŞMIŞ LAN PEJO BİLE ONDAN KARİZMATİK BEYAW(BENİM DÜŞÜNCEM BANA SENİN DÜŞÜNCEN SANA):farao: :farao:

bır kere o kızların yerıne benı koysalar o motora daha cook karızma katarım kı motorda karızmadan eser yok mıllet motora deıl bana bakardı herhalde :D hhehehehe

fark ettiniz mi üyeler hemen siliniş? acaba verdikleri cevaptan dolayı mı? bu arada motorun görünümü çok enterasan!!!

Polimige girdigim yok. ama burdan boyle gorunuyor. Gusel kiz diyorsan bence bunlar bir harika.Bak goremedim deme . Admin kesin bizi patakliyacak walla konu ne biz ne konusuyoruz.Ne ise adminin affina siginiyoruz.
blonde5008lz.jpg

blonde5201kv.jpg

umbrellagirls0665zh.jpg

Yapmayın çocuklar bu resimleri benim hatun görürse tabi beni motora bindirmez, belkide görmüştür zira aramız motor yüzünden çok bozuk, bana bu motoru kuma getirdin diyor.:silent:

kardeş bu motorun görünümü ilgi çeker çekmesine ama motorun ön görünümü boktan olmuş promosyon olarak kızları verirler se anca alınır::sos::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar