İki yüzlü FC 2

SHEMOTO' Alıntı:
...
Ayrıca bi bayan, dişi, hatun olarak size...çok iyi bilinen bir şeyi hatırlatmak isterim..

hatunlar yanında durdukları herşeyin değerini arttırırlar....güsel çirkin fark etmez...buna en iyi örnek yanında bulundukları erkeklerdir...işte polemikse polemik arkadaşlar...:wiinkk:
nasıl oldunu merak edenlere....söyle diyeceğim ... eğer yanınızda bir hatun duruyorsa bilin ki sizde mutlaka değerli bişi vardır diye düşünür toplumun geri kalanı.... değerinizin artacağından emin olabilirsiniz
...

işte bu yüzden "birileriyle" tanışma amacıyla bir ortama girerken yanımda bi kız bulunduruyorum :mrgreen:

Motor abidik bişiy olmuş ya, beğenmedim. Konsept olayını abartmamak alzım :mrgreen:

echology' Alıntı:
her zevke gore fistik cifte kavrulmus
Equipe_de_moto_girls1.jpg

hoca senin resimdeki kızların reklamımı motorun reklamımı hem orda kızıl yok bir kızıl hepsine bedel olurdu bence :queen:

bu arada ne motor nede kızlar 5 para etmez (ilk resimden bahsediyorum :))

Tuhaf bir kendini ifade etme biçimi bence motorun oturma yeri ve gidona olan hafif eğimli direk açısı hariç son derece çirkin amaç farkedilmekse fazlasıyla bunu yapacaktır rüküş bir bayana benziyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor da kızlarda kaza yapmıs gıbıler tıplerı kaymış yaaaaaaaaaaw

motorda rüküş kızlarda rüküş ben ebemin resmini koysam onlardan güzel durur bence berbat:farao:

kardes bence mukemmel bir motor

hehehee cok komik ve cok çirkin! :queen: kesinlikle sola cekiyodur bu:p -kızlar bilem olmamış walla-

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bana da itici geldi.

parası nekadar acep ..hem çook yakar gerçi lpg taktırıp ..ön kafa granajını da çokardımmı tamam .faka o kızlardan biri artçı olarak binmek isteyinc enereye oturacak egzosun üzerine oturtturmam yanlış anlşılmasın sona :)

dikkatli bakınca gercekten motoru gorebiliyorsunuz:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar