Gezi, fotoğraflar ve anlatım çok güzel. Tekeriniz düz bassın. İstanbul'dan Macahel'e kadar gitmek istiyorum. Büyük tekerlekli(16 inç) skuter ile bu yollarda sorun yaşarmıyım?(Artçılı olarak) Fotoğraflara bakılırsa mıcırlı yollarda var. Sizin gezdiğiniz yerlere ilaveten Trabzon ve Rize yaylalarını da düşünüyorum. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. İyi sürüşler...
Merhaba. İyi dilek ve görüşleriniz için teşekkür ederim öncelikle :cat:
Bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünümüyorum, o yönden sorun olmaz. Zaten öyle kilometrelerce mıcır,bozuk zemin yok ara ara bazı yerlerde. Zaten İstanbul da olsa Ankara da olsa hepimiz asfalttan çıkıp toz toprak yola giriyoruz arada
Rota için mantıklı düşünmüşsünüz, sahil yolunu tercih etmek yerine Giresun Trabzon Rize yaylalarını aşarak Artvin'e gelmek unutulması zor hatıralar bıracaktır zihninizde

Zaman sıkıntısı varsa Trabzona kadar sahilden gelip oradan içeri dalabilirsiniz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, sizlere de iyi sürüşler.
süper bir gezi olmuş tekerine eline sağlık kardeşim.
Yakın zamanda bir STR250 edinmeyi düşünüyorum uzun yolada çıkan biri olarak tavsiye edermisin artıları eksileri nedir
Merhaba, teşekkürler hocam.
STR'yi kullanıcısı olarak tabi ki tavsiye ederim. Ama sürekli uzun yol yapıp dolaşacam diyorsanız tavsiyem değişir.
Str uzun yolda çok yorar, sele bir yerden sonra tahta gibi geliyor adama. Sürat olarak düşük, max 110-120.
Bir de şöyle bir şey var;
STR için bütçeniz nedir ?
Daha önce tecrübeniz var mı ?
Maddiyat skalası geniş mi ?
Yani demem o ki eğer uzun yol yapacaksanız ve biraz daha fazla bütçe ayırabilecek durumdaysanız, daha rahat ve yüksek hacimli motosikletler daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.