İki saniye ile canımdan oluyordum !!

Motosikleti
Forza 250
madem sola döneceksin
solunda neden boşluk bırakıyorsun?

madem sola döneceksin
solunda neden boşluk bırakıyorsun?

Nasıl boşluk, anlamadım ?
Sağ şeritten gidiyordum, sola sinyal verdim,daha ben bi milim kıpırdamadan zırt dedi geçti yanımdan. :silent: Boşluk derken kastını anlayamadım... :silent:

Biber gazı senin sandığın kadar eğlenceli bişey değil. Ölümle sonuçlanabilen durumlar oluyor. Kimsenin canına zarar vermem ben. Arabaya istediğimi yaparım ama insanlara yapamam. O benim canıma kastetmiş olsa dahi...

Ölümle sonuçlanan durumlarda sanırım biber gazını giden arabadaki sürücüye sıkıyorlar. Sen giden arabayla tartışmadın o kadar deil mi?:p
Ben adama bibergazını sıktığımda yaptığı tek şey arabadan inip binenemek oldu :queen:

Nasıl boşluk, anlamadım ?
Sağ şeritten gidiyordum, sola sinyal verdim,daha ben bi milim kıpırdamadan zırt dedi geçti yanımdan. :silent: Boşluk derken kastını anlayamadım... :silent:

galiba arkadaş şunu demek istedi.3 şeritli yol düşün.Sen ortadasın sola dönüşünü orta şeritteyken gerçekleştirmek istiyosun.

GKN

iide elinde eldiven kafalnda kask zırhlı bi şekilde motosiklet kullanırken çantan yada bagajında ki biber gazına ulaşmak zor olucaktır..

galiba arkadaş şunu demek istedi.3 şeritli yol düşün.Sen ortadasın sola dönüşünü orta şeritteyken gerçekleştirmek istiyosun.

Yol dar, üç şeritli değil. Kendi kendine neden senaryo yazıyor onu anlamıyorum. :cherry: Olayı anlatmışım gayet net.. :cherry:

Pınarr, kızım tamam, eczanede var bi tane biber gazı zaten, yanıma onu alırım bende. :p Taktın biber gazına, biraz daha gelme üzerime, sana sıkacağım valla.. :queen::queen::queen:

iide elinde eldiven kafalnda kask zırhlı bi şekilde motosiklet kullanırken çantan yada bagajında ki biber gazına ulaşmak zor olucaktır..

Her zaman eldivenimi takan ben, dün eczaneden çıktım motora bindim, kaskı taktım, aklıma eldiven geldi. Neyse dedim takmadım.. Allah'tan takmamışım. Yoksa leonlunun camına vuramayacaktım.... :mrgreen: :cherry:

Son düzenleme:

çantaya koyarsan zor olur tabi deli :cherry:
biber gazı direk sağ cepte olacak ki motoru istop etmeden çıkıp basıp gidesin :p
polis yanıma çekip benle kavga ederken kontağı kapattı yumruk gösteriyodu bende sağ cepten çıkardım direk arabanın içine yarım tüp boşalttım..
nerden baksan enaz 1 saat kalmıştır orda..
hem yukarıdaki "arkandan geldiğinde özür dilemeyip çarpabilirdide" ihtimalini düşünmene gerek kalmıyo yaaaa :wiinkk:

Pınarr;844689' Alıntı:
biber gazı direk sağ cepte olacak ki motoru istop etmeden çıkıp basıp gidesin :p
polis yanıma çekip benle kavga ederken kontağı kapattı yumruk gösteriyodu bende sağ cepten çıkardım direk arabanın içine yarım tüp boşalttım..
hem yukarıdaki "arkandan geldiğinde özür dilemeyip çarpabilirdide" ihtimalini düşünmene gerek kalmıyo yaaaa :wiinkk:

Polis plakanı almadı mı ?

trafikte senden korkulur valla. baksana polis,molis gözardı etmiyor kime kızsa boşaltıyor spreyi :D

Yine de iyi cesaret, devletin polisi sonuçta. Ordan geçen her hangi bi sivil plakanı alsa, Allahı gelse seni karakolda kurtaramazdı...

İddialı olan ben değilim Pınar sensin..Polisten bahsediyoruz, yaptığı ne olursa olsun, karakola seni alsalardı görürdün o zaman artistliği.. Naptı ki polis ?

GKN

iide cebinizde biber gazıylamı gezceksiniz paso, yazın ne olcak?
oldu olacak cebinde el bombasıyla gez sen
baktın yandaki arabayı gözdün tutmadı pimi çeker atarsın camdan içeri:queen:

tuba sen uyma bu deliye:mrgreen:
dikkatli ol yeter bulaşma millete,
başımıza gelmedi deil arabadan fırladım çıktım herifin arabasına dooru gidiom
o iner inmez yapştırıcam 2 tane planım bu
herif camı açtı sıktı 2 tane havaya kaçtı..
anlatabiliyomuyum, bu milletin ne olduu belli deil, sen mümkün olduunca bulaşma kimseye..:cat:

İddialı olan ben değilim Pınar sensin..Polisten bahsediyoruz, yaptığı ne olursa olsun, karakola seni alsalardı görürdün o zaman artistliği.. Naptı ki polis ?

Beni tanımamana bağlıyorum bunu tubiş. Çevrem sandığından çok daha geniştir ki çevreyi bi kenara koy.. Yaptığını kendisi bile açıklayamazdı kimseye.. Devletin adamı olması ona istediği her haltı yeme hakkını vermiyor. Karakola gitseydim emin ol bana bişey olmazdı ama ona neler olurdu mevzuunu bile yapmayalım. Artı benim artistlik yapmaya ihtiyacım yok çok şükür. Olaya vakıf olmadan konuştuğun için bu kelimeyi kullandın sanırsam...

büyük geçmiş olsun ne yazık ki bunun gibi insanlıktan nasibini almamış mahluklar çok fazla...:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar